Zeno

by HanSomLagerZeno

Z3n0 - 2

Her er andre stripe med Z3n0, denne gang følger vi kun Fi. Z3n0-striper vil veksle mellom å a Fi (den smarte i grønn jakke) og Zotikos (har grå genser og gult usystematisk hår) i hovedfokus. Striper med Fi er oftest mer tradisjonelle mens striper med Zotikos kan så og si hva som helst skje. Striper med begge to har komponenter av begge aspekter.

Jeg vil også legge til at skrifttypen jeg bruker nå er bare en midlertidig løsning, jeg jobber med en egenlagd skrifttype til Z3n0 men det kan ta tid før den er ferdig.

Denne stripen fikk litt mange unødvendlige detaljer i bakgrunnen så jeg måtte trå forsiktig til med fargene for ikke å skape kaos.

Published 2013-12-21 00:00:00

3 comments

HanSomLagerZeno

2013-12-21 13:38:19

HanSomLagerZeno

Takk for tipset! Skal definitivt huske å øke tykkelsen litt på snakkebobler når jeg lager nye Z3n0 striper! :) Jeg tenkte på å reklamere for brukeren min, jeg var bare litt sjenert med å gjøre det med en gang, ehe...

Frk. Blips

2013-12-21 23:39:40

Frk. Blips

Jeg synes egentlig de skjøre boblestreken fungerte OK her, på tankebobler. Ellers kan det være en god regel å bruke boblestreker med tilnærmet samme tykkelse som skriften. Enig i at det ble vellykket med duse farger i bakgrunnen. Liker også de røde dataøynene hans i førsteruta.

HanSomLagerZeno

2013-12-22 12:25:52

HanSomLagerZeno

Siden skriften er allerede såpass tydelig og lett å oppdage er det kanskje ikke vits i ha tykk boblekant også, vi har jo allerede blikket rettet mot teksten :) Vi får se om jeg beholden samme type snakkebobler når den nye skrifttypen er ferdig!

Du kan bokstavelig talt si han har fått firkantede øyne av å sitte på PC-en xD

Join the discussion!

Log in to add your comment!