Zeno

av HanSomLagerZeno

Z3n0 - 1

Her er mitt førrste innlegg til nettserier.no! Må innrømme at jeg har visst om denne siden ganske lenge nå men det tok litt tid å komme i gang med å lage bruker...

Så min tegneserie Z3n0 handler om to vidt forskjellige tenåringer og deres varierende paranormale hverdag:

Fi er et skolegeni med et stort ego og høye intellektuelle evner. Han har seg selv, sine ambisjoner og vitenskapen i sentrum av sin ideologi.

Zotikos er en forholdvis uskyldig og optimistisk kunstner med boblende fantasi som elsker å strekke grenser for hva som er mulig i tegneserierealiteten. Zotikos har verden og kreativitetens potensiale i sentrum av sin ideologi.

Grunnmuren til Z3n0?s humor består av to doser videospill, to doser med tenåringsliv, tre doser vitenskap og kunst og en bøtte med absurditet!

Til slutt håper jeg serien faller i smak! Enjoy reading! ;)

Publisert 2013-12-19 00:00:00

6 kommentarer

Frk. Blips

2013-12-19 08:55:19

Frk. Blips

Synes denne stripa ble fin og med et overraskende sluttpoeng. Hverdagsliv og paranormalitet kan blir en interessant kombo.Tekstingen fungerer også greit, hadde ikke nødvendigvis blitt finere med håndskriftfont.

Tacohead

2013-12-19 14:56:25

Tacohead

Liker tegnestilen din. <: Ser virkelig frem til mer!

pereira

2013-12-19 17:22:01

Kanskje også pirk, men du mangler et komma før "Zotikos" i første rute. Jeg skjønte faktisk ikke helt at det var et navn først, og at han snakker til ham.:)

HanSomLagerZeno

2013-12-20 12:02:45

HanSomLagerZeno

Uh... jeg hadde veldig lyst til å gi et mer direkte svar på kommentarene, men jeg har ingen ide om hvordan jeg gjør det så jeg får bare skrive en kommentar selv :| Tegnestilen er inspirert av både japansk og merr vestlig tegneseriestil, men kombinerer de til noe nytt :) Jeg har ikke planer om å beholde skrifttypen jeg bruker nå, ideen var å lage min egen skrifttype men det tar litt tid så dette er en midlertidig løsning. Skirfttypen skal også forminskes i fremtiden, den er litt for stor syns jeg. Ellers tusen takk for all positivitet til Z3n0, Det blir mange oppdateringen i jula! :)

Frk. Blips

2013-12-20 13:53:24

Frk. Blips

Hvis du har noen ambisjoner om etterhvert å få serien på trykk i seriehefte eller avis, bør du ikke redusere skriftstørrelsen. Det som ser stort ut på PC-skjerm, blir lite i Pondus-hefteformat.

HanSomLagerZeno

2013-12-20 15:06:54

HanSomLagerZeno

Godt poeng, jeg sammenlignet skriftstørrelsen med noen kjente serier nå nettopp og skriften jeg bruker har omtrent samme høyde. Skal i så fall bare forandre på bredden med den nye skrifttypen jeg lager nå, den er litt vel bred :)

Bli med i diskusjonen!

Logg inn for å legge til en kommentar!