WESR

by Garf

WESR 1

Tenkte at jeg skulle laste opp noen striper fra serien "WESR" (Work Eat Sleep Repeat) som var mitt bidrag til Dagbladets seriekonkurranse.  

Jeg er veldig fornøyd med å komme til semifinalen, da dette er mitt første serieprosjekt. 

Serien handler primært om studentene Vincent, Max og Ludwig.

Det er mye jeg skulle gjort anderledes, både med tegningene og manuset (spesielt manus), men tidspress og prokrastinering gjorde at det ble som det ble, lærerikt har det definitivt vært. Jeg setter stor pris på konstruktiv kritikk.

Jeg har planer om å laste opp andre striper og lignende som ikke har noe med WESR å gjøre under samme serienavn.

Published 2014-01-20 00:00:00

5 comments

Pong

2014-01-20 00:32:57

YEah! Jeg er glad for at dette ble lagt ut på nettserier. Så den ene stripen i sammenheng med dagbladets seriekonkurranse og tenkte jeg ville lese mer. Dersom dette er ditt første serieprosjet er det voldsomt imponerende.

Min største kritikk på denne stripen(og det er i hovedsak en smaksak) er bruken av gradient tool. Jeg tåler det ikke, Jeg syns aldri det ser pent ut! Dette er langt fra det verste eksempelet jeg har sett; det ser faktisk ikke så gale ut i det hele tatt, men jeg klarer ikke å komme meg av tanken på hvor mye penere dette hadde vært uten.

Garf

2014-01-20 08:32:44

Garf

Takker og bukker!

Jeg har bare brukt gradient tool i bakgrunnene, for å indikere en lyskilde. I denne stripe er det vel bare for å få frem noe atmosfærisk perspektiv antar jeg. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å farge slik som f. eks. Pondus og Lunch, hvor alle farger er gradiens med en tynn hard highlight og en tynn hard skygge på hver side av figuren. Det endte dog opp med at jeg ble mer inspirert av M (Mads eriksen er/var den beste, hva farger angår, i norske stripeserier, men jeg kan naturligvis ikke måle meg med han) hvor det ikke er noen gradienter, og skyggene har noe høyere kontrast. Jeg droppet highlights og sånt fres da jeg hadde dårlig tid.

pong

2014-01-20 09:07:16

personlig irriterer fargene i lunch meg grønn. Jeg syns de pene tegningene blir totalt ødelagt av fargebruken. Mads Eriksen derimot er en gud. jeg vil alltid anbefale å unngå gradient tool dersom det er mulig. selv på noe så enkelt som en himmel i bakgrunnen eller en husvegg. det finnes andre måter å skape samme effekt som er penere, etter min mening

Frk. Blips

2014-01-20 15:29:03

Frk. Blips

Stilen er strøken nok i mine øyne, og jeg liker absolutt ideen her. Dessverre skroter du ditt eget poeng med dårlig timing. Her kunne du splittet den store førsteruta i to: en åpningsrute + en rute tre. Og flyttet det som her er førstereplikken til rute tre, som et sluttpoeng.

Garf

2014-01-20 16:27:25

Garf

Det er jeg helt enig i frk. Blips, det hadde blitt mindre forutsigbart. Tanken var vel at det (potensielt) morsome skulle være det visuelle ved de to stereotype politifolkene, og hva som eventuelt skjer etterpå. Jeg tror for øvrig at flere av stripene som kommer kunne ha vært presentert anderledes, evt. "baklengs", og kanskje ha fungert like godt eller bedere.

Join the discussion!

Log in to add your comment!