Vulperra

by Anders K. Sekanina

3 comments

HanSomLagerZeno

2016-12-08 23:09:35

HanSomLagerZeno

Veldig bra start her, gir en følelse for omgivelsene og karakterene allerede ved første side. Personlig ville jeg heller skrevet gullklumper istedet for gullnuggets, ifølge google translate er nuggets et norsk ord også men jeg forbinder det mer som et engelsk ord... men det er pirk.

Nå begynner jeg forresten å bli nysgjerrig på om Diego-universet kan henge sammen med Lynhånd-universet, tanken slo meg ikke inn før nå.

Siden jeg klagde på at Lynhånden's sverd bare forsvant i tynn luft den forrige historien kan jeg vel si at jeg setter pris på at hatten til gullgraveren er tilstedet på disken før du ser han ta den på seg i sisteruta.

Frk. Blips

2016-12-09 07:24:31

Frk. Blips

Ja, det heter gullklumper på norsk, og uansett må det skrives i ett ord. Fy søren så produktiv du er! Dette er ikke hastverksarbeid heller, se bare på detaljrikdommen i åpningen her. I sisteruta synes jeg både landskap og bebyggelse ble knallbra. (Jeg er mindre begeistret for de fantasi-strutse-hestene, eller hva jeg skal kalle dem. Men det kan nok føres på min konto for manglende begeistring for fantasy-sjangeren generelt, jeg sliter med å engasjere meg i noe som ser "utenomjordisk" ut.)

Seetherabbit

2016-12-09 14:44:42

Seetherabbit

Da er klumpene på plass. Takker for kommentarer. :D

Jeg kan bekrefte at Diego og Lynhånd universet henger sammen. Det er bare another place, another time - type greie.

Verdt å nevne at alt jeg har posta på nettserier er et resultat av ting jeg har gjort siden 2014. Jeg skulle ønske at jeg klare å hoste opp alt dette på kortere tid, men men. :P

Hate to tell you, men dette er en slags fantasy serie, så vil komme flere rare skapninger. Du får bare bite tennene sammen. :/

Join the discussion!

Log in to add your comment!