Trygdekontoret

by Bluecity

Trygdekontoret

Published 2021-01-01 18:15:28

3 comments

bluecity

2021-01-01 19:21:42

bluecity

Viste ikke helt hvordan man endrer på tingene, men fikk en fin tilbakemelding fra Frk.Blips om at teksten var litt for liten/for lite lesbar. Har derfor laget en ny identisk stripe med forhåpentlig vis litt bedre tekst :)

Kommentarene ble borte når jeg slettet og la ut på nytt. Hvordan gjør dere slikt normalt? Lar det stå og tuner inn på neste stripe... eller slette og rette opp? Er ny på å legge ut, så det er litt nybegynner-usikkerhet her :)

bluecity

2021-01-01 19:27:59

bluecity

Og så skjønner jeg selvsagt at jeg burde laget litt endrede ansikts-utrykk på bilde 2. Litt billig å bruke samme tegning i to ruter... men dette er en sped start :) - så jeg skal se om jeg kan skjerpe på slike lat-manns symptomer til neste runde :)

Frk. Blips

2021-01-02 01:00:16

Frk. Blips

Størrelsen på skriften i første snakkeboble her bør være minimum. Gjerne enda større! Forestill deg stripa di krympet ned til avisstripe-størrelse. Da bør teksten være lesbar også for gamliser som leser papirutgaven.

Ja, det er en svakhet ved systemet at kommentarene forsvinner når du bytter ut stripa med en endret versjon. Mange velger derfor å laste opp den nye versjonen på en senere dato, f.eks. neste dag, og la den første utgaven med kommentarene forbli stående. Da beholder du all historikk.

Join the discussion!

Log in to add your comment!