Tåketempelet

by Bård

Published 2010-06-03 00:00:00

8 comments

Frk. Blips

2010-06-03 00:58:00

Frk. Blips

Fortsatt en del skrivefeil, men ikke verre enn at jeg orket å lese. Og jeg håper denne siden var ment å være litt morsom, for dette synes jeg ble småvittig.

InvalidASS

2010-06-03 13:40:29

InvalidASS

I staden for å snakke høgt med seg sjølv, så hadde det gjort seg med tenkebobler.
Så spørs det om sverd funkar mot tåkekrigarar :)

Gambit

2010-06-03 17:50:44

Gambit

Denne serien er veldig (ufrivillig?) komisk. Må humre en del av den oppstyltede dialogen.
Tegnestilen er ganske kul, da. Andreruta ble stemningsfull.

ørjan

2010-06-03 19:19:40

ørjan

Jeg står på mitt, jeg ler MER av denne siden enn den forrige :P frivillig eller ei, dette er underholdene, haha.

Seetherabbit

2010-06-03 19:41:41

Seetherabbit

Jeg finner også denne serien småkomisk, men jeg har fått et inntrykk av at det ikke var målet ditt.
Dersom du vil at vi skal ta dette seriøst, så kunne du ha gjort ting annerledes.
Ta de rutene hvor han mannen kryper for eksempel:

En av grunnene til at jeg humret var rett og slett han sa det. For la oss være ærlig, hvem gjør sånt? Selv om dette er en fantasi verden, så tviler jeg på at noen sier hva de skal gjør høyt.

Istedenfor å la han si det høyt, så kunne han heller tenkt det, slik som InvalidASS foreslo.
Eller du kunne droppet teksten og la tegningene fortelle hva som skjer. Istedenfor å la han fortelle at han har forstuet foten sin, så kan du heller han en ekstra rute hvor vi ser at han har vondt i foten.

Og nå over til rosen: Som gambit skriver sp var andreruta stemningsfull og så likte jeg utrolig godt skyggeleggingen i rute 4. Jeg håper vi virkelig ser mer av det.

Redmist

2010-06-04 00:05:34

Redmist

Hele serien er rimelig festlig så langt. Noe av det er snakkingen. Folk forteller hva de gjør som om vi ikke ser det, så det minner meg på leking, når man ER nødt til å fortelle hva man gjør for at lekekameratene skal skjønne det. Måten de snakker på også, haha. Kortfattet og enkelt. "Tåkekriger så langt vest? Han må dø." Det er kjempegøy.

Noe annet er tegningene. Selv om man ser bort fra kvaliteten er det masse lyse og klare farger. Den første fienden helten støter på er en rosa sky. Sola gliser. Dette står i kjempekontrast til hvor seriøse alle er. Det mest vellykkede så langt er andreruta der skurkene er fargelagt i gult og rødt, siden det er temmelig dramatisk.

Du kan fortsatt være fornøyd, da. Det er ikke vellykket som spenning ennå, men det er veldig morsomt. Gleder meg til hver nye side.

Gambit

2010-06-04 02:09:22

Gambit

Som tegneren skrev, hvis intensjonen er at det ikke skal være grunnleggende komisk, ville mye blitt oppnådd med det gode, gamle "show, don't tell".
Redmist nevner det at det blir snakket så kortfattet og enkelt. Det er greit nok og veldig effektivt, men fører her til at man må lese mellom linjene for å forstå logikken. "Han må dø." Hvorfor må han dø? Fordi han befinner seg i deres "territorium"? Han ser ikke ut til å være noen trussel der han står ved tjernet. Greit, han er en av Barians krigere, men virker ikke som om tåkekrigerne var med på å terrorisere og plage folket, ut i fra det man kan se i tilbakeblikket på førstesida. Med den lille informasjonen leseren har fått virker det som en litt drastisk konklusjon at "han må dø."

Öystein Runde

2013-01-16 15:10:18

Fantastisk.

Join the discussion!

Log in to add your comment!