Switch

av Kenneth Herstad

Nå som jeg endelig er ferdig med semesteroppgaven og sommerferien er godt i gang, har jeg endelig tid til å fortsette med switch igjen!:D
Hvis det er noen som er intresert til og se semesteroppgaven min, ligger den her: http://kennethherstad.blogg.no/semesteroppgave2008/
Side 7 kommer i morgen;)

Publisert 2008-07-11 00:00:00

6 kommentarar

Won-Tolla

2008-07-11 08:14:20

Won-Tolla

The cake is a lie!

Hvis det er den kaken som var ferdig for to episoder siden har han pyntet den temmelig raskt.

Men nå er det da på høy tid at vi får vite det vi har grublet på i fire måneder:

Hva heter hun??!

Rullebladet til tross er hun altfor søt til "hu derre"!

(Forresten spår jeg at hun kommer til å få på seg mere klær så snart du blir lei av å tegne alle de prikkene...)

Zebula77

2008-07-11 10:44:35

Zebula77

The cake is a lie - lol!

Flott å se denne serien igjen. Ser mektig pent ut, får'n si. :)

Nils Petter Smeby

2008-07-11 13:56:40

Nils Petter Smeby

La oss ta pirket først: "teleportert deg hit for en grunn" bærer veldig preg av å være oversatt fra engelsk. Hva med: "Som du sikkert skjønner, er det en grunn til at jeg har teleportert deg hit."

Og så magler det et "til" to linjer lenger ned.

Når du legger så mye arbeid i de nydelige tegningene, bør du ikke slurve med språket. For mange lesere er en språklig feil like forstyrrende som en grov anatomisk feil i tegningen.

Men ellers: Dette er jo fantastisk. Du har tydeligvis en spennende historie i bakhånd, og du er flink til å forespeile. Jeg gleder meg til å finne ut mer om hvem hun er, og jeg venter spent på fortsettelsen. Jeg liker også den menneskelig/humoristiske undertonen, for eksempel når hun lukter på kaken. Dessuten er det befriende å se en fantasy-serie hvor aktørene gjør noe annet enn å sloss (selv om det sikkert kommer). Og så tegningene da. Øynene er et kapittel for seg.

Redmist

2008-07-11 18:37:28

Redmist

"Hu dærre med horna" funker da fett. Men jepp, du tegner veldig sjarmerende. Liker looken her bedre enn romvesenet ditt, for å sid et sånn.

Når jeg bare får kontakt med Klausulen skal jeg få linket til nettserien som hadde blitt lei av THE CAKE IS A LIE, ass. Kan jo ikke nevne kake en gang før folk skriker det ut rrgh gnnff.

Won-Tolla

2008-07-11 23:27:49

Won-Tolla

The cake is a pie? ;-)

Faktisk er jeg heller ikke tilhenger av å slenge populære fraser om seg i tide og utide, men når vi er vitne til at en ung forvirret person av hunkjønn og uvisst opphav blir bortført på mystisk vis til et ukjent sted hvor hun møter en merkelig person som sier mye rart og byr på kake med et spesielt symbol - så er det "litt" mer enn "bare nevne kake".
Hvor mange ganger har jeg brukt uttrykket før, forresten?

Stampede

2008-07-12 21:56:51

Stampede

Won-Tolla; hun har et navn og det får dere vite etter vert, og ja jeg begynner og bli lei av å tegne prikkene hennes:P

Nils Petter Smeby; jeg sliter litt med lese skrive/vansker så jeg roter en del ja, men det er bra du sier i fra, kansje jeg lærer litt:)

Bli med i diskusjonen!

Logg inn for å leggja til din kommentar!