Stilleben

av Bård Lilleøien

Stilleben 150

Og med denne stripen, er Stilleben slutt, og jeg takker for følget.

Stilleben var en serie jeg hadde i baktankene ganske lenge, inspirert av situasjoner som oppstod på og rundt Tegnekveld i Oslo, dog veldig forandret og oppdiktet. Det ble en serie jeg hadde stor tro på gjennom størsteparten av 2020.
Men 2020 generelt tæret veldig på meg, serien fikk ikke helt den suksessen jeg håpet på, og jeg innså sakte men sikkert seriens svakheter og begrensninger. Slutten av oktober 2020 var spesielt veldig tungt for meg, men jeg fortsatte å produsere striper i håp om at det skulle bli bedre, frem til januar 2021, da innså jeg at det beste for min egen del bare var å stoppe serien. De siste 20 stripene tegnet jeg over en periode på to uker, da jeg ønsket å bli ferdig, men samtidig avslutte karakterenes reiser for å gi serien en litt mykere landing.

Håper den har klart å underholde.
DiS vil jeg fortsatt tegne ut året, da den ikke sliter på meg på samme måten. Jeg har også flere nye prosjekter i tankene, så dette er ikke slutten på min tegnekarriere.

Om jeg ikke gir lyd fra meg på en stund her, sjekk ut websiden min: http://dadaph.no
Eventuelt min KOFI: https://ko-fi.com/dadaph der jeg legger ut annet jeg lager av illustrasjoner.

Publisert 2021-06-04 00:00:00

4 kommentarer

ColoCro

2021-06-04 17:26:06

ColoCro

Det var verkligen tråkigt att höra! Men jag förstår hur det är när arbetet inte längre ger någon glädje. Tack för att vi fick veta att Naveed har någonstans att bo, och att Karinas bok blev färdigt! Undrar hur det skulle bli att ha Inga som lärare.... Tack för allt, och lycka till med dina nya projekter!

Frk. Blips

2021-06-05 13:31:35

Frk. Blips

Jeg har hatt stor fornøyelse av å lese Stilleben, takk for at du la ut serien her! Tegnearbeid av ypperlig kvalitet og smart humor.

Har ikke tall på hvor mange egne serier jeg har avsluttet for umiddelbart å erstatte dem med nye, ingen dramatikk i det. Alt har sin tid, greit å holde på til en blir lei og så finne på nye prosjekter.

Dadaph

2021-06-09 11:12:53

Dadaph

Takker for kommentarer. Tror jeg gjorde ferdig tegnejobben i februar/mars, så sittet på disse siste stripene en stund. Da tegnet jeg de siste 20 stripene på to uker, så var ganske sliten og lei serien.

Har heldigvis begynt å komme meg igjen nå, funnet veien til nye prosjekter. DiS vil fortsatt legges ut her jevnt og trutt.

Frk. Blips

2021-06-09 15:52:49

Frk. Blips

Godt å høre at du ser framover igjen. Kjenner meg igjen i det du beskriver. Fordelen med å bli sliten og lei er at da føles det gjerne mindre vemodig å parkere en serie.

Bli med i diskusjonen!

Logg inn for å legge til en kommentar!