Semaforo

by Olaf Moriarty Solstrand

Forumtroll

Published 2012-01-30 00:00:00

7 comments

Frk. Blips

2012-01-30 00:51:26

Frk. Blips

Denne er god uavhengig av Nettserier/Bowser. Ser det ikke minst i nettavisenes kommentarfelt: ingen blir mer utskjelt enn de saklige kommentatorene som legger for dagen en smule fagkunnskap.

Forøvrig skvatt jeg høyt av interiøret her. Skvatt høyt i min blå kontorstol. Som står på et trehvitt gulv, omgitt av lysegule vegger. Og for nøyaktig en uke siden vurderte jeg seriøst å male arbeidspulten min mørk lillarosa!!! (Feiget ut etter å ha laget en modell av arbeidskroken i Photoshop, fant ut at så mørk pult ville krympe romfølelsen, så jeg hvitbeiset den isteden.)

Redmist

2012-01-30 02:50:58

Redmist

Tror vitsen funker best utenom nettserier. Her passer den bare på én person, og Knut får ikke akkurat mange klager.

Liker fargene du har lagt til, Semaforo blir en penere serie for hver oppdatering. Er også glad i håret du har gitt Grønn, selv om Rød virker litt generisk uten noe lignende hår. Tror du kan tjene på å gi ham en annen sveis enn skallet også. Selv om dette holder helt fint til å skille dem øyeblikkelig, selv for fargeblinde, er det noe ganske smileyaktig over en skallet mann i en enkel stil. Bra de har ulike klær også. Kan ikke nok om perspektiv til å gi deg noen gode råd om gulvet/veggene(Jeg pleier unngå å tegne dem, ved å tegne figurene større, som ikke hjelper i det lange løp), men prøv å tegne dem litt mindre stivt. Rød er grei, men Grønn står med beina sammensveiset og armene limt til kroppen når de henger ned.

Knut R Knutsen

2012-01-30 03:06:22

Knut R Knutsen

Å, Redmist, du vil ikkje tru kor mange gonger eg har blitt kalt eit troll. Det er mellom anna ein elles ganske så oppegåande person på eit messageboard eg frekventerer som ignorerer meg fordi eg våga å påstå at Shakespeares samlede verker vart skrivne av William Shakespeare. Opp til det punktet, sa han, hadde han sett på meg som eit rasjonelt og prinsippfast menneske, men deretter framstod eg for han som ein vrangsynt hyklar av verste sort. Internettet er binært, det er alt eg kan seie.

Jorunn

2012-01-30 09:08:21

Jorunn

Som Redmist sa, dette blir teiknemessig betre og betre for kvar stripe! Truverdig interiør og eple-eting. Av og til kan detaljar i bakgrunnen gjere stipa meir "avslappande" å lesa, her har du med pc-tårn og søppelbøtte, det er slikt som føyer seg fint inn i bakgrunnen og gjer lesinga på ein måte betryggande. For å forklara: eg hadde hengt meg langt meir opp i om det IKKJE stod eit pc-tårn der. Eh. Var det forståeleg?

Bowser3620

2012-01-30 12:26:36

Bowser3620

En stripe jeg kjenner meg meget igjen i. Godt fortalt.

Liker også hvordan karakterene nå har utviklet seg fra laban-menn til noe som virker nærmere faktiske karakterer med unike trekk. Antar du vil følge opp den utviklingen? Liker også at du utfordrer deg selv med bakgrunner. Det jeg reagerer litt på er ting som at karakterene ser ut til å forandre størrelse. Grønn mann virker å være veldig lav i forhold til rød mann, som sitter, i rute 1 og 2, før han plutselig skyter i været i rute 4. Det kan være vanskelig å tegne en figur som sitter, men prøv. Du kan alltids jukse med kameravinkler, slik at en figur står i forgrunnen, men du kan ikke gjøre det hele tiden. Morsomt hvordan PCen under pulten bare plutselig dukker opp i rute 4. Er det nummeret før maskinene tar over?

a-jay

2012-01-30 13:13:03

a-jay

Det virker som Grønn flytter seg et hakk til venstre for hver rute. Når "kameraet" i siste rute til og med flytter seg forbi der Grønn sto i rute 1, får jeg følelsen av et aksebrudd.

Join the discussion!

Log in to add your comment!