Korte Historier

by Ola Olsen Lysgaard

Genocide 15/15

Da var den i boks. Takk for den trege turen!

Published 2014-02-10 00:00:00

7 comments

HanSomLagerZeno

2014-02-10 00:08:54

HanSomLagerZeno

..og nå har leiligheten plutselig fått et nytt vindu? på første side manglet det ett vindu i andre kolonne.

Litt utilfredsstillende at vi ikke får 100% bekreftet at hovedpersonen dør (så grusomt som det høres ut) ettersom han bare faller gjennom vinduet og ikke treffer selve bakken. Ellers kult med sirkelkomposisjonen!

Håvard

2014-02-10 00:47:43

Håvard

Personlig er jeg ikke skuffet over at vi ikke får bekreftet at han dør. Jeg derimot er litt skuffet over at ikke slutten overasker mer. Ikke missforstå meg, jeg synes denne historien var godt skrevet. Dialogen og tegningene var bra utført. Men problemet mitt ble at du introduserer et konsept tidlig i historien med en som sier han har drept "alle", som er spennende, men derifra går jo historien den veien vi som lesere forventer. Jeg hadde håpet at den siste sida kanskje skulle vise oss noe som satte hele historien i et nytt lys. en plott-tvist om du vil, eller kanskje heller en slags punchline. Mulig jeg bare hadde urettferdige forventninger, men jeg trodde virkelig at historien bygget opp til et eller annet uventet. Du kan takke den ellers spennende skrivinga di for det.

Lysgaard

2014-02-10 03:24:45

Lysgaard

Takk for skryt! Denne funker bedre om du leser den trykt som den opprinnelig var, da er du igjennom hele greia på et minutt, og du du blir ikke sittende igjen med en følelse av at du har investert mer enn du fikk igjen, tror jeg.

Opprinnelig hadde den faktisk en slags plottwist! Hovedpersonen okket seg hele historien over at han hadde gjort det, og kammeraten skjønner hva han snakker om uten at det blir direkte sagt. Og så slutter den kameraten som sitter der med en tekstboks som presenterer han som det siste menneske på jorda, og slik avslører at hovedpersonen drepte alle andre.

Lysgaard

2014-02-10 03:26:23

Lysgaard

...slutter den MED kammeraten som sitter der*

Frk. Blips

2014-02-10 15:20:43

Frk. Blips

Jeg er ikke skuffet over slutten, vanskelig å forestille seg noen annen utgang. Håvard har i og for seg et poeng i at masseutryddelsen ble presentert tidlig, men for meg lå mye av leseopplevelsen i dialogen omkring dette. Hvor saklig og nøkternt duoen forholdt seg til et så katastrofalt faktum. Og at du greide å framstille et så vanvittig kammerspill på en måte som absurd nok virket troverdig.

Kleggskjegg

2014-02-12 21:53:50

Kleggskjegg

Litt einig med Håvard, men mest Blips. Dette var toppers, flott arbeid! Liker det alternative konseptet du hadde til historia, men også fint korleis du valgte å utføre det her, nøkternt og rart.

Kleggskjegg

2014-02-12 21:53:51

Kleggskjegg

Litt einig med Håvard, men mest Blips. Dette var toppers, flott arbeid! Liker det alternative konseptet du hadde til historia, men også fint korleis du valgte å utføre det her, nøkternt og rart.

Join the discussion!

Log in to add your comment!