Staurvåg-russen 2011

by Eirik Andreas Vik

Russetiden er for lengst over, og selv om ikke planen om å la dette gå som en kontinuerlig "kalender" i mai fungerte så elsker jeg planen min med denne historien så mye at jeg MÅ stå løpet ut med den uansett hvor lite aktuell den er. Tror den har verdi utenom selve russeaspektet, nemlig. Skal prøve å legge ut ting relativt jevnlig! Håper dere liker! <3

Published 2011-07-05 00:00:00

8 comments

Redmist

2011-07-05 01:56:36

Redmist

Håper du er fornøyd med deg selv angående duekostymeforeningen, de er en skjønn bande. Bra du legger den ut!! Guttungen uten jawline ser ut som en helt i rute 2. Synes ansiktene i denne serien er de knalleste du har tegnet, definitivt de mest særegne.

Frk. Blips

2011-07-05 03:52:30

Frk. Blips

Jeg digger også kisen i rute to. Men må ærlig tilstå at jeg ikke ser hva slags raritet som sitter i TV-stolen i førsteruta? Trodde først at dueforeningen befant seg midt i skuddlinja, men ser nå at de holder grillparty bak russen.

Eirik

2011-07-05 05:30:13

Redmist: absolutt! Nesten hver nye side jeg har tegnet av denne serien så langt har blitt min favoritt i rekken, og denne er intet unntak, hovedsaklig på grunn av foreningen. Et personlig mål er å prøve å gjøre dette med så mange sider som mulig før det er over. Bra at du liker ansiktene. Egentlig er de nok veldig standardiserte tullefjes jeg har brukt tusen ganger før andre steder. Men jeg tør absolutt å lage langt mer cornye fjes her enn i mer "seriøse" prosjekter, for dette er reinspikka tull jeg gjør mest fordi jeg selv vil lese det, og da er det liksom ikke så nøye å bruke mer tøysete ansiktsfasonger. Jobber med å bli flinkere på det ellers også, da, er bare muskelminnet som fort tar kontrollen ellers.

Frk. Blips: det er nok min feil, siden det har gått nesten to måneder siden sist og jeg ikke kan forvente at folk skal huske alt, men svaret ligger ihvertfall på forrige side. Der bestemmer gutten seg for å ringe sin far, som er astronaut, (han sier dette høyt) i førsteruta. I andreruta er vi plutselig i verdensrommet, og ser en romstasjon. I tredje og siste rute på den siden ser man en liten silhuett av en stol, en skikkelse med stort, rundt hode (hjelmen til romdrakten) og en TV, og han sier noe som tyder på at han har tatt telefonen, og han adresserer seg selv, i tredjeperson, som faren til individet i den andre enden. Så kommer denne siden, og jeg prøvde å tegne ham litt nærmere og få ham til å ligne en astronaut. Veldig mulig jeg ikke gjorde jobben godt nok. Tror den ruta ble tegnet ganske kort etter forrige side, mens jeg nå nettopp tok opp prosjektet igjen og fullførte de andre, mer tydelig uferdige rutene. Med det mener jeg at jeg siden sist kan ha ment at førsteruta trengte mer jobb, for det synes jeg nå, men da jeg tok siden opp igjen tenkte jeg ikke noe over det, fordi jeg allerede visste hva ham skulle være, og det ikke var noen veldig synlige, påbegynte og ufullførte deler av den ruta.

Jonas

2011-07-05 12:57:41

Jonas

Digger at bare russeluene er farget! :-)

Eirik

2011-07-05 14:26:04

Egentlig skal buksene deres også være fargelagt, og her er bukseselene såvidt synlige, men jeg glemte dem selvsagt i farten. Fikser det muligens etterhvert! Men bra at du liker selve grepet!

Frk. Blips

2011-07-05 16:22:09

Det er ikke noe galt med tegningen, Eirik, det var bare jeg som helt hadde glemt forrige side. En telefonsnakkende astronaut i TV-stolen ble dermed et ubegripelig fremmedelement for min hjerne.

Gambit

2011-07-05 20:46:34

Gambit

Duekostymeforeningen virker som en gøyal gjeng. Det er tydeligvis en kostefest i tillegg til en grill- og badefest. Minipirk: Vet ikke om det kanskje er på grunn av de veldig utstående øynene, men maska/hjelmen/hodedelen av kostymet til han til høyre ser litt blekksprutaktig ut (det gir meg en idé: Hadde vært morsomt om de hadde hatt en rivaliserende gjeng kalt Blekksprutkostymeforeningen).

Join the discussion!

Log in to add your comment!