Some Puppets And A John

by Emil Strand

orka ikke å tusje...
og den ble dårlig OG det er umuilig å se hva han holder...

Published 2007-10-25 00:00:00

21 comments

Frk. Blips

2007-10-25 05:58:07

Frk. Blips

Ser at det er en gunner, men ta deg tid til å tusje. Bedre at vi får stripa en dag senere.

Geremino

2007-10-25 13:15:46

Geremino

I ditt tilfelle så tar det deg 10 minutter å tusje denne, og det synes jeg du skal gjøre.

Helenora

2007-10-25 15:13:08

Helenora

Hmmm. Endelig en puppets-stripe, jo men... Du trengte ikke å legge ut FØR du tusja! Du kunne jobbet mer med dette. Teksten ser elendig ut, den kunne du også jobbe med (altså at den er laget i paint og det er vanskelig å se hva som blir sagt i andreruta. Ellers veldig utydelig tegnet, liksom. Og jobb med stor forbokstav!

Kritikeren

2007-10-25 15:44:09

Kritikeren

Jer er ny her, hurra for meg. DETTE er den første serien jeg så. Hva skal jeg si? Forjævlig dårlig altså. SLUTT å tegne, værsåsnill, bare vis dette til mora di eller andre uten kritisk sans.

Geremino

2007-10-25 16:32:40

Geremino

Og da ønsker vi en reinkarnasjon av Adamnit velkommen til Nettserier.
Jeg vil også ydmykt be han holde kjeft og ta drittkommentarene sine med seg tilbake til der han kom i fra.

Emil: Poenget er bra, men tegningen dreper resten av.
Denne stripen tar kanskje 10 minutter å tusje på en slik måte at den blir lettere og mer lesbar.
Eller hvis du er alltfor lat, så bruk Photoshop/Paint.Net.

Grusart

2007-10-25 17:01:35

Grusart

Om du bare får øvd deg litt, tror jeg du kunne blitt veldig god til dette. :> Kritikeren tar passe feil, dette er ikke helt grusomt. ^_^ Måten du tegna han til høyre med oppstrakte hender er noe jeg ganske lett kan kalle for fantastisk. :] Om du orker, kan du jo titte rundt på nett etter tegninger og slikt for å bli bedre. :>

Kritikeren

2007-10-25 17:26:24

Kritikeren

Geronimo: Reikarnasjon av hvem? Jeg har sett gjennom både tegningene og kommentarene dine og må ydmykt si: Du er selv rimelig stor i kjeften, spesielt siden du ikke har et fnugg av talent selv.

Geremino

2007-10-25 17:39:37

Geremino

Kall meg "Geremino", om jeg så subtilt og ydmykt må be.
Først av alt, adamnit var en skikkelig gretten grinebiter som store deler av nettserier ble lei av til slutt, men tegne kunne han.

Hvis du absolutt er så ny her p nettserier, så vil jeg anbefale deg å lese janteloven før du slenger noe mer dritt om serier du ikke liker.
Pluss at det blir enda mer hjernedødt å kalle meg for talentløst når du selv sier at du ikke har fnugg av talent selv.


Frk. Blips

2007-10-25 17:41:48

Frk. Blips

Forresten, Emil, du er jo en av dem som faktisk har lesbar håndskrift, ihvertfall når du tar deg på tak, jeg synes du skal tekste for hånd.

Emil-lord

2007-10-25 18:09:39

Emil-lord

ser ut til at vi har en ny kritiker: Kritikeren!
nanvnet passa jo...
dessuten blir det ikke noen striper på lenge. får ikke lov til å bruke pappa's scanner...

Kritikeren

2007-10-25 18:19:25

Kritikeren

Hahhhaaaa, får ikke låne scanneren...helledussen, jeg ler meg skakk.
Germino: Du har visst alvorlige fritidsproblem-uansett når jeg er her er du innlogget.Og så til mine poeng, DU inrømmer selv at du ikke kan tegne, men hva mener du med at jeg ikke har talent. Er dette en side bare for tegnere, NEIII!!! Jeg roper høyt varsel signal (iiiihhhh) LESEREN er den viktigste for dere som tror dere kan tegne. JEG er viktigere enn andre tegnere som tydeligvis bare vil ha kommentarer for enhver pris, uansett hva møkk som legges ut.

Geremino

2007-10-25 18:34:05

Geremino

Jeg gidder ikke bry meg om deg, men jeg skal svare på ett av spørsmålene dine.

Her på nettserier.no, så er ikke leseren det viktigeste, ikke i det hele tatt.
Greit nok, noen må jo lese det vi tegner også da.

Men likevell, det viktigeste her er tilbakemeldingene du får fra andre serieskapere og/eller folk som har en smule peiling på hvordan en bra serie skal se ut.

Kort sagt, dette stedet er et sted du legger ut seriene/tegningene dine, får respons, forbedrer deg og blir oppdaget av et forlag etterhvert.
Du kan kalle det en slags "mellomstasjon"

Jeg driter langt i hvor mye du hater serien min, jeg bryr meg mer om de som forteller meg HVA som gjør serien min dårlig.

HerrBarium

2007-10-25 18:43:33

HerrBarium

Å høre at du synes leseren ikke har noen betydning, gjør meg litt paff. At folk gidder å lese seriene mine - tegnere eller ei - er i hvert fall en av hovedgrunnene til at jeg holder på.
Ville det ikke vært synd om denne flotte siden skulle få et rykte på seg om at en ha en serie her for å være velkommen?

Romar

2007-10-25 18:47:12

Romar

Emil - din egen kommentar sier alt her."Orka ikke tusje. Og den ble dårlig, og det er umulig å se hva han holder".

Forventer du virkelig tilbakemeldinger på dette? Hva ønsker du vi skal si til dette?

Geremino - jeg er tilbøyelig til å gi Kritikeren poeng her. Leseren ER viktig, enten det nå er en serieskaper, en forlegger eller en hvilkensomhelst tegneserieleser. Prinsippet er det samme. Det ER faktisk etter hvert mer respektløst å lempe ut hva som helst på nett enn å si fra hvor dårlig det faktisk er. Du skriver at Nettserier er et sted hvor du legger ut ting, forbedrer deg og etter hvert blir oppdaget av et forlag. Vel, jeg tviler snart på om det er mange i forlagsbransjen som orker å bla seg gjennom alle kladdebøkene og krusedullene som folk klistrer opp på skjermen deres. Jeg hadde i hvert fall sett meg om etter andre steder å lete.

Tilbake til tegnebordet, folkens. Og bli der en stund.

Frk. Blips

2007-10-25 19:01:24

Frk. Blips

100% enig med Romar og HerrBarium. Jeg blir helt matt over at det nok en gang blir sutring når en leser sier sin hjertens mening. Bli voksne! Kritikeren: Du er hjertelig velkommen til å slakte mine serier! Jeg vil sette ekstra pris på om du da tar deg tid til å være konkret, skrive noen ord om hva du misliker og hvorfor, og gjerne komme med forslag til forbedringer.

Geremino

2007-10-25 19:05:23

Geremino

HerrBarium, jeg utrykkte meg tydeligvis ikke klart nok.
Såklart, leseren er viktig, og det er han/henne vi må tenke på når vi lager serier.
Men her på nettserier.no, som er mer en slags...mellomstasjon og et gratis publiseringsystem for folk som ikke har materiale som de store forlagene vil ha, så er det en annen sak.

Hvorfor tror du at tegnere som Bård, Frk. Blips, Nils petter Smeby og Mads Frantzen legger ut seriene sine her?
De er talentfulle, og kommer til å nå veldig langt hvis et forlag bestemmer seg for å satse stort på dem.
Men for at et forlag skal oppdage dem, så må man få vist dem serien(e) sine, og det er ikke alle som kan valfarte rundt hele Norge med et halvferdig, dårlig produkt.
Derfor legger man seriene sine ut her, hvor man kan få kontruktiv kritikk slik at man blir bedre til å tegne den serien man tegner.

Men hvis vi også skal snakke om de som ikke satser på noe i den retningen, slik som du sier selv.
Jeg tegner "Hår og sånt" fordi jeg ikke vil gå fra vettet av kjedsomhet, jeg liker å underholde folk og jeg liker å få respons på det jeg gjør og hvordan jeg kan gjøre det bedre.
Jeg antar at du har de samme grunnene som meg, ikke sant?

Og et bitte lite tilleg til Frk Blips.
Der sa du på en måte det jeg prøver å si.
Jeg vil heller ha en konkret konklusjon på hva man synes er så jævlig med serien min en at jeg får: "DU ER TALENTLØS ASSS! GÅ OG HENG DEG OG STIKK FRA NETTSERIER!!!" klint oppover hele kommentarfeltet mitt.

Frk. Blips

2007-10-25 19:18:56

Frk. Blips

Emil-lord, hils pappa'n din fra meg og si at han burde verdsette at du har andre interesser enn å løpe ute om kveldene og slå ned folk og sniffe lim. Hvis han er så redd for kontorutstyret sitt, bør han gi deg din egen scanner til jul.
Edit: Geremino: Det vi helst vil ha, kan vi faktisk ikke forlange å få. Vi har selv valgt å drive med dette, vi har ikke krav på noen verdens ting fra leserne. Hvis Kritikeren vil utdype kritikken sin, er det bare å takke og bukke, om han ikke gidder det, må det bli hans sak. Hvis en leser synes seriene våre suger åtsel, er han i sin fulle rett til å skrive det. Det heter ytringsfrihet og er grunnlovsfestet her i landet.

Geremino

2007-10-25 20:08:54

Geremino

Selv om vi kan si nøyaktig hva vi vil, så betyr ikke det at vi kan gjøre det uten at det får konsekvenser, siden det er noe som heter god folkeskikk her i landet også.
Såklart, hvis noen sier at serien min suger, så bryr jeg meg ikke noe større en at jeg spør: hva synes du suger?
Hvis han/henne ikke svarer på det, så driter jeg i den kommentaren.
Men heldigvis så er de fleste personer her på nettserier oppegående, hyggelige mennesker, og jeg blir nesten litt sur når en eller annen besserwisser kommer og ødelegger det hyggelige miljøet her.

Kritikeren

2007-10-26 13:26:49

Kritikeren

Her sies nye fornuftig, og det TRENGS virkelig å ruske litt opp i dette miljøet.Geronimo og hans talentløse medløpere blir kun irritert FORDI de selv VET så indelig vel at de kan ikke formidle noe bra med tekst og tegning. Så HVORFOR skal jeg analysere og gi konstruktiv kritikk til smørerier lagd på minutter, som mest sannsynlig bare legges ut for å få oppmerksomhet og kommentarer...mye lik tagging altså. Som leser av tegninger har vi mye av det samme forhold slik vi reagerer på reklame. Innholdet må kunne absorberes raskt og virkningsfullt. Ok, det kan diskuteres fordi tegneserier også kan være kunst, men slik mange alminnelige lesere oppfatter humortegneserier bør det ikke være for tungt og vanskeligt tilgjengelig, og helst godt tegna. frkBlips; Jeg vil gjerne gjøre meg opp en mening om din serie, men kan selvfølgelig ikke slakte kvalitetsserier:-)

Geremino

2007-10-26 14:39:08

Geremino

Smørerier laget på minutter blir slaktet ganske fort uansett, og mesteparten på Nettserier.no kjenner igjen sånne tegneserier med en gang de blir postet.
Og unnskyld meg? irritert over det du sier?
Det eneste jeg irriterer meg over, er den kjipe likestillingen her i Norge, at polarbrød er så dyrt og at det finnes fjortiser med fritidsproblemer nok til å begyne å trolle forum og/eller sider med postefunksjon i en evig søken etter oppmerksomhet fra irriterte medlemmer.

Uansett, jeg ønsker deg all lykke i kampen mot "talentløse taggere" (har vi hørt den før?) og jeg håper at du Innser hvor idiotiskt det du driver med er og hvor lite som kommer til å skje med at du poster noen kommentarer her og der i serier du ikke liker.

Join the discussion!

Log in to add your comment!