Owan-Arkivet

av Øyvind Teppen

I 1994 hadde jeg begynt å fundere hvordan en realistisk utgave av Owan ville ha sett ut, jeg hadde ingen planer om å forandre serien, men tenkte at om jeg skrev om en av de gamle Owan historiene i en realistisk utgave, hvor jeg kunne ta ett dypdykk i deres psyke, hadde det vært et spennende eksperiment. Men hvordan skulle jeg så ha tegnet personene, tegningene du ser her er halvveis der, de er forsatt karikerte men man kan begynne å ane hvordan de realistiske utgavene ville se ut. Jeg puttet tegningene i bladet du nettopp har lest, så ble de ikke borte så lett.

 

Med denne tegningen avslutter jeg Owan-arkivet for denne gang, nå har jeg gått gjennom alle lange Owan historier som jeg har produsert til nå, det tok nettopp to år (med denne måneden), skulle jeg bestemme meg for å legge alle de 166 korte Owan historiene her også, og ikke alle er på bare en side, vil mye av et år gå med til det også. Men jeg har dog ingen umiddelbare planer om det, kvaliteten på dem er også veldig variabel. Noen morsomme, noen litt daffe, noen uforståelige (for meg også), noen rariteter, noen mikro-episke.

Til sist vil jeg legge til at det fins dusin på dusin , med lange Owan manus som bare venter på å bli tegnet, når det skjer vil de dog bli lagd ut på den vanlige Owan kanalen. Her er en liten liste på fremtidige historier, hendelseløpet i dem er nøye uttenkt, men titler kan bli endret:

 

*Owan dragefestivalen i Nedrum   *Vidar eventyrsamling     *Prikkus løvens velde        *Owan Pengevaskeren 

*Vidar skrentdanserne                *Owan brann i Fjåseby     *Lille Kåre operaelskeren   *Vidar bybrønnen  

*Anno vandreren i islandet          *Owan bandittenes D-dag *Owan: Rockekongen        *Vidar Den tredje ekspedisjon  

*Vidar Andesfjellenes hemlighet   *Owan havdypets mørke   *Anno på Kirkespir            *Skurken Owan  

*Owan storflommen                  *Owan jakten på ingenting

 

Det fins også andre historier enn disse, i tillegg fins halvferdige embrioer, aprilsnaren må nok regnes til disse, alt i alt er det nok langt mer en to år med kontinuell flyt av Owan historier i vente, men når det kommer aner jeg ikke.

Publisert 2015-04-07 00:00:00

1 kommentarar

Liam

2016-04-14 15:33:03

Design Your Own Custom Silicone Wristbands.

Massive array of options for creating your perfect silicone wristbands online. Visit them to find out how they can benefit your business today!

Bli med i diskusjonen!

Logg inn for å leggja til din kommentar!