Mot Jorden

by Eirik Andreas Vik

Reboot

Hei. Husker du Mot Jorden? Du vet, det ganske ambisiøse sci-fi-prosjektet jeg prøvde meg på for sånn fem år siden, om noen kids på en terraformet utgave av planeten Mars, en gang i fremtiden.

Uansett: oi, guri malla. Det er fysisk vondt å se på de gamle sidene som ble publisert før serien bare stoppet opp. Dette var liksom en serie der jeg ga litt mer enn vanlig når det gjaldt tegninger, og likevel er figurene stort sett ganske forferdelige, anatomisk sett. Ikke at anatomien skal være helt realistisk uansett, men hadde vært fint om den var noen hakk mer konsekvent. Enkelte andre aspekter ved tegneserien kunne også trengt en oppussing.

Så, jeg har med andre ord bestemt meg for å jobbe med Mot Jorden igjen. Men jeg kommer ikke til å fortsette der vi slapp, det har gått for lang tid til at det er mulig å gjøre det på en sømløs måte, og som sagt er kvaliteten på det originale materialet så som så. Dermed begynner Mot Jorden helt på nytt, med en tegner som har fem år med mer erfaring, og dermed bør være i stand til å levere et litt bedre produkt... selv om han sikkert kommer til å gremmes i 2021.

Den grunnleggende historien blir den samme, men den blir nok fortalt på en litt annen måte. Noen sekvenser kan dog bli veldig like originalversjonen. Ellers vil det også forekomme endringer i karakterdesign, karakternavn og en rekke andre småting.

Det skal sies at noen av dere som husker serien fra 2011, og ser frem til at den returnerer hit i ny drakt i nærmeste framtid, kan bli litt skuffet. Jeg kommer tilbake til det ved en senere anledning.

Ellers, ha en fin april!

Published 2016-04-01 00:00:00

5 comments

rcart

2016-04-01 17:15:49

rcart

Veldig kul forside!!! Den skaper en forventning som er filmatisk . Jeg gleder meg!!!

Berg

2016-04-01 20:18:58

Berg

Husker godt Mot Jorden, ja. Kan bli interessant med en reboot. (Men blir det en MØRK OG KANTETE reboot?)

Meg

2016-04-01 20:49:13

Har lest gjennom hele serien som var i arkivet (av det gamle), og det var bra, både tegnet og alt så skjønner ikke hva du mener med at tegningene er dårlig. Det så ganske fresht ut også med fargene å!^--^

Historien din kan også være en forløper til noe som er spådd vil skje i fremtiden, da menneskene selv flytter til mars fordi jorden er ødelagt eller det finnes ikke mat på jorden fordi alt er sikkert bare asfalt og høye bygninger. Fra år 2023: http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/12/15/164452/mennesker-skal-leve-og-do-pa-mars-fra-2023

http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2012/03/10/2012-is-not-the-end-of-the-world-it-s-2023

Søker man på google etter "year 2023" kommer det opp mange linker om at 2012 ikke er verdensundergang, men det er 2023. Jeg tror ikke år 2023 er slutten på verden. Det er bare slutten av en sirkel eller noe sånt og noe nytt begynner d, akkurat som det sikkert gjorde i 2012 fordi noen tidligere hadde spådd verdensundergangen var da.

Eirik

2016-04-04 01:56:58

Eirik

Ikke at noen har spurt, men kanskje på sin plass å bekrefte at dette ikke er en aprilsnarr. Med mindre noe dramatisk skjer og jeg plutselig må gjøre noe annet med livet mitt, selvsagt. Om dét skjer er dette en aprilsnarr. Men inntil videre er det en veldig ekte plan.

rcart: Takk!

Berg: jeg vurderte å kalle opplastingen her for "Gritty reboot", men gikk for kun "Reboot". Kommer nok heller til å prøve å gjøre rebooten litt mer lettbeint, om noe.

Meg: hyggelig at du liker det som ble laget av den gamle versjonen! Og spennende linker du legger frem her. Denne serien handler ikke om Jordens undergang på noe vis da, skal det sies. Den er ment mer som et optimistisk syn på menneskehetens utvikling i fremtiden, litt i kontrast til trenden med historier om en dystopisk fremtid. Men et av temaene blir definitivt hvordan Jorden og det terraformede Mars har utviklet seg forskjellig, og forhåpentligvis blir det interessant.

Jim Stevenage

2016-04-18 13:15:26

Design Your Own Promotional Productss.

Massive array of options for creating the perfect promotional product. Visit them to find out how they can benefit your business today!

Join the discussion!

Log in to add your comment!