Hobbit stripe

by Mikkel Hagen

The movie parodies 1 The Hobbit

Dette er de første par stripene jeg publiserer her. Det er nok mest på grunn av Ladder sin posetive omtale av nettsiden at jeg forsøker å legge ut noe her. Forhåpentligvis går det bra at stripene inneholder karakterer fra litteratur og film. Men før jeg legger ut nyere matriale ville jeg legge ut noe av mitt tidligere stripearbeid. Så om det er et problem med at disse karakterene ikke er mine får stripen heller fjernes. 

Som sagt så er Stripene er en del år gamle nå. Så jeg er fult klar over skrivefeil, og en del tekniske ting hva kameravinkler og lignende som kunne vært bedre. Men jeg har nok lært litt i ettertid, jeg har jo vært innom Buskerud Folkehøgskoles tegneserie linje og blitt skolert der. Selv om folk kanskje kjenner meg igjen fra noen utgivelser i Donald Duck & Co og andre utgivelser. Men jeg er uansett veldig takknemmelig for tilbakemeldinger, spesielt på det nyere arbeidet jeg vil legge ut her. Disse Hobbit stripene lagde jeg idet Hobbitfilmene fremdeles var nye, mest for å parodiere ting jeg syntes var litt feil med dem. Men det nyere arbeidet vil inkludere et par serier jeg lagde på folkehøgskolen. Så får vi se om jeg kommer opp med noe som kan fungere som en ny serie. (Andeby seriene mine anser jeg som noe som hører mer til i bladene de var med i. Så om man ønsker å lese dem for man heller besøke Facebook siden min Mikkel Hagens tegninger). 

Published 2018-03-31 21:06:15

2 comments

Ladder

2018-04-01 12:53:09

Ladder

Det er så nydelig, Mikkel! Tydelig at du har tegnet disse en del. Og på tide at noen avslører pipeweedens involvering i skapelsen av Hobbit-filmene!

Micelangelooo

2018-04-01 19:49:40

Micelangelooo

Haha, tusen takk Anders :) Jo tegnet jo disse en del på den tiden. Synes stripene fra andre halvdel av denne vesle produksjonen ble bedre. Med stripe 2 ser jeg så tydelig hvor inspirert jeg var av fargeleggingen til Susan Daigle-Leach i "The Carl Barks library in color". Vår tidligere lærer hadde jo delte meninger om de fargene.

Join the discussion!

Log in to add your comment!