Hobbit stripe

by Mikkel Hagen

Hobbit/Star Wars stripe del 8

Ikke akkurat Hobbit relatert i det hele tatt, men regner stripen som en del av serien likevel. Den ble til litt før Disneys nye Star Wars film The Force Awakens hade premiere på kino desember 2015. Nå kunne jo de nye sequel filmene også blitt en kilde til striper for ting som ikke helt hang på greip. Det var jo forsåvidt ideen den gang også, å utvide med flere striper som omhandlet andre filmer, og ikke bare Hobbiten trilogien. Men pga skole og lite tid ble det ikke flere striper her. Kanskje det kommer flere i fremtiden? hvem vet. Men det som i alle fall er sikkert er at det vil komme andre striper, dog om helt andre karakterer. 

Denne stripen ville vel egentlig funnet sted like etter at Keiseren og Darth Vader har beundret begynnelsen på sin nye Death Star på slutten av Revenge of the Sith. 

Published 2018-04-06 22:32:15

2 comments

Ladder

2018-04-07 13:33:48

Ladder

Morsom og tankevekkende! Sluttreplikken til Vader styrket den også veldig :)

Micelangelooo

2018-04-07 14:01:25

Micelangelooo

Takk for det Anders 😊 kom på nå at det jo finnes en Robot chicken videosnutt som tar opp det samme problemet. Men jeg tror ikke jeg hadde sett den enda da jeg lagde stripen.

Når det kommer til den fiktive virkelighets forklaringen havner vel Vaders avfall i en beholder inne i drakten. Eller en liten ryggsekk eller noe.vi ser jo aldri den da. Rart hva denne stripen fikk meg til å lese om.

Join the discussion!

Log in to add your comment!