Kåre med det røde håret - Masse dritt

by William Greni Arnø

Published 2008-01-19 00:00:00

3 comments

Frk. Blips

2008-01-19 01:33:57

Frk. Blips

Tror jeg har gjort min innsats underveis.

Baudrillard

2008-01-19 12:42:58

Baudrillard

Har lest hele historien nå. Må si at den virker litt ... enkel til tider. Ser ut som om du har tegna hele greia med kulepenn? Vil anbefale deg å vurdere andre verktøy. Skisser sidene dine først, og gå over med svart blekk etterpå (om du bruker tusjpenn, pensel eller fyllepenn får være opp til din smak, men svart strek ser utrolig mye bedre ut enn blå!). Får du en skikkelig strek kan du også fargelegge digitalt, noe serien din absolutt hadde tjent på (Kåre uten det røde håret er liksom ikke Kåre). Og for guds skyld, lær deg å bruke linjal. Det er egentlig bare slike tekniske ting jeg har å utsette på, for tegningene dine er absolutt ikke ille, og selv om du drar ut sidene til tider er historien din absolutt morsom. Åge på taket, torpedoens øye og den fantastiske returen til «tar'n»-«vedder imot», som jeg var sikker på at skulle være en throwaway gag, er hysterisk festlig.

Det eneste jeg på en måte mislikte med plottet i historien din, er at du absolutt må dra inn så mange «gjestestjerner». Seriekrig er gøy i bittesmå mengder, men ofte er det også bedre å bare la være. Og løpeturen til tyvens slott ble spesielt kjedelig. Det skjedde jo ikke annet der enn at du bare hyllet yndlingsseriene dine.

Men jeg likte historien, og du tegner bra, så om du hadde skaffet deg skikkelig utstyr og brukt litt mer tid på dette, hadde dette absolutt vært noe jeg kunne finne på å bruke penger på.

Lillewilli

2008-01-23 19:37:53

Lillewilli

Takk begge to ^^

Men jeg kan bare si det for siste gang da ... :D

Jeg tegna denne for et halvt år siden og brukte bare penn. Jeg var inspirert av Eirik's (Arild) FØRSTE TEGNESERIE HER PÅ NETTSERIER. Det var det eneste. Jeg bruker alt dere ber meg om å bruke til the real stuff :D

Join the discussion!

Log in to add your comment!