Hva er det?

by Slottet

Denne serien lager jeg på skolen. Noe av det beste jeg vet med internet er at du bare kan laste opp og det trenger ikke være perfekt. Jeg tegner rett på med tusj og skisser ikke, men jeg har det veldig gøy og det er det som teller.

Jeg har ikke bestemt meg hvor jeg skal ta denne serien, om det er humor eller ikke, jeg vet bare hva som skjer 5 striper fremover.

Published 2010-10-28 00:00:00

10 comments

Slottet

2010-10-28 03:30:29

Slottet

Jeg synes det er en utrolig unødvendig kommentar. Jeg sitter og tegner disse stripene i friminuttet.

Følger faktisk veldig bra med i timene og får gode karakterer og det er veldig umotiverende å få sånn dritt slengt mot meg.

Frk. Blips

2010-10-28 05:49:50

Frk. Blips

\"Noe av det beste jeg vet med internet er at du bare kan laste opp og det trenger ikke være perfekt.\" Nei, det er ingen som hindrer deg i å laste opp. Men internett er faktisk ikke din private dovegg. Hvis du legger ut noe på et nettsted som dette, presenterer du dermed verket ditt for et publikum. Har du et minimum av respekt for leserne, ditt publikum, legger du også litt flid i det du legger ut. Du kan alltids ha det gøy, men hvorfor må du absolutt legge ut saker du bare har gjort for gøy? Hva får deg til å tro at andre folk ønsker å se ting du ikke gidder jobbe skikkelig med?

Når dette er sagt, så synes jeg ikke stripa di ble så verst. Det finnes potensiale her. Hvis du legger ned mer arbeid neste gang, kan resultatet bli riktig så bra, tror du ikke det selv også?

Boba Fett

2010-10-28 10:57:24

Boba Fett

.....Uh... dere...?.... Jeg synes egentlig stripa var ganske fin...
Synes dere var litt vell strenge mot slotten nå... >_>

Salty: Å, ta deg en bolle\'a. Om du syntes det er så ille, så la vær å les det... Å tegne er en kunst, øvelse gjør mester, ingen framgang uten smerte, man må feile for å lære... Seriøst... Gi denne stripa i det minste en sjangse før du dømmer den slik.

Slottet: Denne stripa hadde vært super med en bakgrund! :3 Har alerede sansen for den katten.

Emil

2010-10-28 11:07:31

Emil

Liker holdningen din i hvertfall, jeg er lei av folk som bare klager over at de ikke får til en dritt. Men jeg synes ikke det skal hindre deg i å legge mer arbeid i dert du lager; om du virkelig liker å tegne dette, burde hverken tålmodighet eller tid være et problem. Tro meg, jeg vet hva jeg snakker om.

Gambit

2010-10-28 14:45:40

Gambit

Slottet: Ikke filtrér det Saltballe skriver gjennom hjernebarken engang. Han er bare et stusselig kreatur som tilfeldigvis har forvillet seg hit fra Trolljegeren.

Rigmor

2010-10-28 18:51:55

Rigmor

Jeg tror det handler mer om dårlig selvtillit og det å ikke ville heve forventningene i selvkommenteringen enn frekkhet. En forsiktig start, rett og slett. Folk tror mer på det du gjør hvis du lar være å tråkke på ditt eget arbeid. Det hørtes kanskje klisjé ut, men det er fakta. En liten balansegang i ordleggingen der, bare.
Jeg synes stripa er flott både når det kommer til ruteformatet og tekstingen. Personlig digger jeg rene tegneserier uten mye bakgrunn. Tegning uten skisser blir også ofte feiende flotte og mer levende hvis man legger det på rett nivå i forhold til egen tegneevne. Det synes jeg du har klart her. Nå er jeg spent på hva slags innhold du kommer med.
PS: De tre små kattene i første ruta er SÅ fine :3

ørjan

2010-10-28 22:10:53

ørjan

Blikket i siste rute gjør meg spent på hva \"andre ting\" er. Streken er ren, og skanningen er gjort bra at tegningene er fine, så jeg har ikke noe problem med serien selv om den blir tegnet i en noe lunde umotivert mote.

nike free run dame

2012-09-22 12:06:05

Tony

Tony, you may remember me And change your mind.

Levi

2012-09-23 18:59:08

Levi

Kan du fortsette å legge ut? VÆR SÅ SNILL!

Join the discussion!

Log in to add your comment!