Hakkum

av Nils Petter Smeby

Oversatt lyrikk

På Instagram legger jeg ut en blanding av gamle og nye Hakkum-striper på engelsk. Én stripe hadde noen linjer fra et dikt av Rudolf Nilsen som jeg måtte prøve å oversette. Ble rimelig fornøyd med resultatet.

Men den beste måten å lese Hakkum på er selvsagt Nettserier. Her står alle striper kronologisk, det er lett å navigere, og jeg legger bare ut nye striper (bortsett fa denne).

Publisert 2021-04-29 08:04:29

2 kommentarar

Frk. Blips

2021-04-29 15:38:26

Frk. Blips

Her finner jeg ingen som helst sammenheng mellom tekst og bilder, teksten indikerer jo at jeg-et treffer på en eks, men det er da ikke slutt mellom Anne og Stefan? Eller? Nei vel? Ikke kommer Stefan gående i hennes retning i førsteruta heller, og ikke ser han gåtefull ut i sisteruta, ser mer ut som han ikke skjønner noen ting, og det gjør i grunnen ikke jeg heller. Synes denne forestillingen ble bare rar.

Nils Petter Smeby

2021-04-30 09:35:45

Nils Petter Smeby

Skjønner at dette kan virke forvirrende. Som nevnt dreier det seg om en gammel stripe. Den er en del av en lang og ganske dramatisk historie, og det gir ingen mening å lese den separat. Jeg ville bare vise fram oversettelsen av diktet.

Bli med i diskusjonen!

Logg inn for å leggja til din kommentar!