Hakkum

by Nils Petter Smeby

Published 2021-09-24 08:23:58

4 comments

Frk. Blips

2021-09-25 02:24:40

Frk. Blips

Stolbæringen er flott tegnet, men selve lenestolen burde du for troverdighetens skyld gitt noen frynser, flekker og skavanker, den ser jo aldeles strøken ut, som om den skulle være flunkende ny.

Mette

2021-09-26 17:19:18

Mette

Jeg blir litt forvirret av denne serien..? På den ene siden så er den søt og naiv, men så kommer det plutselig striper med en litt drøyere tematikk, ala klovn, som jeg skjønner at du er inspirert av. Føles som om det er flere serier under samme navn. Liker serien altså! Men synes den spriker i veldig ulike retninger og blir lite gjenkjennelig mtp tematikk.

Nils Petter Smeby

2021-09-26 18:20:13

Nils Petter Smeby

Du har helt rett, Mette. Hakkum spriker. Grunnen er at jeg bevisst prøver meg på ulike typer humor. Da vil flest mulig finne noe de liker av og til. Og så blir det litt spennende hva som kommer hver uke. Jeg beveger meg i området mellom det enkle og det mer subtile (som rutinerte serielesere setter pris på). Likevel håper jeg at Hakkum er gjenkjennelig, at serien har en tematikk – en "sjel" om du vil. Nemlig dette: Vi skal være snille og hjelpsomme mot hverandre. Stille opp. Så faller ikke hjelpen alltid ut slik det var tenkt, men det er jo da det blir morsomt.

Tusen takk analysen din, det er slike tilbakemeldinger som er ekstra morsomme å få.

Join the discussion!

Log in to add your comment!