Hakkum

by Nils Petter Smeby

Published 2019-03-19 11:31:43

3 comments

Frk. Blips

2019-03-20 01:15:40

Frk. Blips

Sluttpoenget er greit, og Stefan opptrer troverdig. Karoline ble også fin. Det som i mine øyne får stripa til å framstå oppkonstruert, er Annes ubegripelige indignasjon. Hvorfor i all verden blir hun rasende over at Stefan har tatt med en boks kattemat? Og befaler ham i helspenn om å kvitte seg med den? En overreaksjon som ikke står til troende på noe sett og vis, spør du meg. Hallo, det er snakk om en boks med kattemat, ikke narkotika? Stripa ville fungert veldig mye bedre om Anne i førsteruta heller agerte smilende og undrende over Stefans kreativitet. Og i rute to - like smilende - spurte om han har tenkt å spise innholdet.

Og så skal jeg denne gang unnlate å skrive hva jeg synes om kattehodet.

Nils Petter Smeby

2019-03-20 10:32:27

Nils Petter Smeby

Tusen takk for grundig kommentar, Blips. Jeg må kanskje skrive om teksten litt. Poenget er: Det er svært mye du ikke kan ta med i håndbagasjen, for eksempel solkrem og tannpasta. Hvis sikkerhetssjekken hadde avdekket kattematen, ville Stefan blitt utsatt for en grundigere undersøkelse. Og hvis det fremgikk at det hele bare var et stunt for å teste beredskapen, hadde Anne og Stefan helt sikkert ikke rukket flyet til Paris. Du kødder ikke med flysikkerhet.

Frk. Blips

2019-03-20 22:36:03

Frk. Blips

Det ante meg at du tenkte på de strenge reglene for håndbagasje, men om Stefan hadde trukket politikortet og avgitt kort og såpass plausibel forklaring, ville det neppe forsinket noen flyavgang. I hvert fall ingen grunn til at Anne skal være så hysterisk stressa etter å bli kvitt boksen når de er trygt ankommet hotellrommet.

En annen sak er at det i førsteruta ser ut som om Anne har tatt boksen opp fra en koffert - som ikke er det vi forbinder med håndbagasje.

Join the discussion!

Log in to add your comment!