Hakkum

by Nils Petter Smeby

Published 2019-01-25 11:54:10

4 comments

Ladder

2019-01-25 20:06:19

Ladder

Poker blir litt uskyldig for meg. Det er hverken spesielt drøyt eller rart. Jeg savner at sisteruta får meg til å tenke "WHOAT?! Det hadde jeg ikke trodd mannen til Anne (husker ikke hva han het) drev med! Det er jo kjemperart!" Jeg vet ikke hva det skulle vært, men poker har vi jo sett Pondus spille mange ganger og Pondus er blitt fasiten på hva som er sosialt akseptabelt for en figur å gjøre i en tegneserieverden.

Det kan hende jeg misforstår og de tre karene er referanser til et eller annet.

Frk. Blips

2019-01-26 22:44:45

Frk. Blips

Som Ladder skriver. Poker er sosialt legitimt i dag, til og med en idrettsmann som Petter Northug spiller poker uten blygsel. Her ser det dessuten ut som det bare er mynter i omløp, ingenting som tyder på at karene sitter på bakrommet og satser gård og grunn. Stripa vil vinne mye på en spenstigere aktivitet i sisteruta. Nesten hva som helst vil funke bedre enn poker. Hekletøy. Lego. My Little Pony. Whatever.

Dadaph

2019-01-27 02:01:19

Dadaph

For å henge meg på Blips sin liste: Ludo med Skomaker Andersen og Politimester Klinke....

Nils Petter Smeby

2019-01-27 12:16:26

Nils Petter Smeby

Kjære Ladder, Blips og Dadaph: Jeg er enig i kritikken. Men stripa var morsom å tegne. Og jeg tror kanskje en del avislesere med et mer sporadisk forhold til serier, vil flire litt av den.

Likevel skroter jeg den i sin nåværende form. Grunnen er redaktørpanelets felles idedugnad som endte opp men Dadaphs INSPIRERTE forslag. Jeg endrer slakteren til bakermester Snipp, og omgivelsene fra sommer til vinter. Og Stefans replikk til: "Jeg stikker ut og kjøper noe godt til kaffeen". Dermed har jeg en alle tiders JULESTRIPE. Det vil riktignok ta minst ti måneder før den kam brukes i avisa, men jeg legger den ut her når jeg har fikset den om en liten stund. Først i løypa: En annen stripe som jeg håper er mer original.

Join the discussion!

Log in to add your comment!