Shine your light

by GunhildaCartoon

Paradokset

Hva hvis det ikke handler om viruset i det hele tatt, men om noe annet som å få alle til roe ned og søke innover i seg selv?

Derfor restriksjoner fordi det er bare som alene vi begynner å søke innover og oppdage nye perspektiver.

Published 2021-03-03 18:14:00

4 comments

Frk. Blips

2021-03-06 03:57:24

Frk. Blips

Hvis hensikten er at vi skal søke innover i oss selv, må vel paradokset være at du i stedet søker på internett etter konspirasjonsteorier, og andre søker til netflix og HBO.

Akershus universitetssykehus har måttet sende alvorlig syke koronapasienter videre til Oslo fordi deres egen intensivavdeling nå er overfylt. Og flere sykehus må utsette planlagte operasjoner. Det er dette det handler om. Enig med deg i at det er et lavt antall alvorlig syke i forhold til smittete, men sykehusene våre har begrenset kapasitet til å ta i mot dem, og de sykeste korona-pasientene må ha intensivbehandling. Ellers dør de.

GunhildaCartoon

2021-03-06 15:06:09

GunhildaCartoon

Nei ikke sånn ;) Snakket om personlig utvikling, se på sine triggers/shadows sides :D

Konspirasjonsteorier er bare en artig greie jeg liker og som jeg kom over. Litt gøy må man jo ha det. Livet trenger ikke være så seriøst bestandig og av bare se netflix og HBO er mer som flykt fra selve livet. Mange med angst, velger mulig lett netflix, fordi da slipper de å FØLE på angsten. Da kan de flykte i filmer og serier hele tiden, som i det lange ikke er en løsning. Det bidrar mer eller mindre, bare til å utsette og forverre problemet. Det er greit med litt, men alt bør være en balanse i.

Noen ser bare netflix for å UNNGÅ å face noe annet, som egne triggere som etterhvert bidrar til at det bygges opp et større "virus" i egne sinn.

Det at det kom dette viruset som er nå, covid, er utifra mitt perspektiv at mange har mye inni seg som ikke er helt rent. De har noe å jobbe med som de tidligere har prøvd å rømme fra. De har unngått noe, og når det er sånn, blir det en slags kollektiv karma som rammer alle sånn at ikke folk skal få sjansen til å unngå og flykte fra skyggene sine mer. Jordas klima er på en måte i en slags krise nå og har vært det siden 2020. Derfor covid19 kom så klimaet også kan bli mer balansert igjen. Klimaet er også oss mennesker,eller vi er en del av det som alt annet. Skygger kan føles ubehagelig, men de er ikke det i det store bildet.

Skjønner det der, men det at sykehusene har begrenset kapasitet kan ikke mye av skylden til det og skyldes politikken som i årevis har nedbygdt mye av sykehus? Noe annet er at det gis dårlig lønn, til f.eks. ansatte der som frister mange til å ikke ville utdanne seg til noe på sykehus? Nå er jeg ikke kjent så mye med det i sør, men nord har det vært mye sykehus-trøbbel.

At de avdelingene nå er overfylt, kan være pga. det i forrige året hvor mye av fokuset var bare på covid19 og ingenting annet og når det blir et sånt ensidig fokus, bidrar det og til at andre sykdommer folk har, eller plager, da går ikke folk til lege pga. alt fokuset og restriksjonene rundt covid19. Folk utsetter gå til lege hvis de har plager som ikke er forbundet med covid-19. Som psykisk helseproblemer har mange sikkert endt opp verre, men de holder det bare inni seg og dermed forverrer det pga "nå er vi i pandemi". Mange flere spiseforstyrrete folk har kommet til pga. den såkalte "plandemicen". Og så pga. ting som dette blir det lett overfylt. Medias manipulasjon og løgner, det er de som sørger for at det blir overfylt.

Ikke bare fokuser på problemer, fordi da får man problemer. Fokuser på løsninger, da får man løsninger.

Frk. Blips

2021-03-07 06:12:40

Frk. Blips

Jeg deler din bekymring for at restriksjonene totalt sett kan gjøre verre samfunnsmessig skade enn selve pandemien. Og vi kan vel alle - alltid - ønske oss mer ressurser til helsevesenet. Men nå er nå situasjonen slik den er, og det er hva våre folkevalgte myndigheter er nødt til å forholde seg til og etter beste evne handle ut fra. Å bemanne og utstyre sykehusene slik at vi skulle kunne tillate oss å la pandemier få spre seg uhemmet, ville uansett blitt uoverkommelig kostbart, så akkurat det blir neppe noe alternativ i framtiden heller.

GunhildaCartoon

2021-03-07 11:02:15

GunhildaCartoon

De folkevalgte myndighetene er ondskapen selv, men det ser ikke folk flest :))

du vil mulig skjønne det du å en dag selv om du ikke ser det nå.

Pandemi og pandemi.. Det er PLANDEMI. 😊 Det har ennå ikke vært en under 60 år som har havnet på sykehus pga covid 19 eller i respirator så det tullet nå med at de nå kommer med å beskytte elever i skole og sånt, er bare svada. De snakker rundt grøten for å dekke over smøret midt i grøten hvor sannheten ligger.

Join the discussion!

Log in to add your comment!