Shine your light

by GunhildaCartoon

Drøm

Published 2021-06-04 09:52:07

6 comments

Frk. Blips

2021-06-05 13:42:11

Frk. Blips

Gunnhild ser kul ut med solbriller. Begge jentene er fine der de sitter i sisteruta.

Respekt for at hun gjør sine egne vurderinger istedenfor tankeløst å bare følge strømmen. Men det ville vært klokere om hun heller tok beslutningene sine med grunnlag i forskning, fakta og kunnskapsbaserte kilder istedenfor egne drømmer, fantasier og konspirasjonsteorier.

GunhildaCartoon

2021-06-08 11:13:58

GunhildaCartoon

Men alle vet jo at både jeg og gunhilda er stokk dum :D litt idiot i hodet... da kan man tro på egne drømmer, fantasi og konspiteori ;)

Ikke min skyld at jeg er for dum til skole dessverre :((((((

Bare skyt meg da så er man kvitt meg... :O

Frk. Blips

2021-06-09 16:09:22

Frk. Blips

Å være dum er ingen grunn til å la være å forholde seg til virkeligheten, tvert i mot. Hvis Gunhilda er dum, burde hun være ekstra på vakt mot falske nyheter og misinformasjon, og foreta grundig kildesjekk og innhente kunnskap fra mest mulig sikkert og vitenskapelig hold. Dess dummere vi er, dess mindre kan vi stole på våre egne vurderinger. Jeg kan f.eks. ingenting om rørleggerfaget. Da begynner jeg ikke å installere varmtvannstank på badet basert på instrukser som jeg selv har drømt.

GunhildaCartoon

2021-06-10 08:48:40

GunhildaCartoon

Nå viser det seg at en konspiteori mulig var sann likevel. Bare se her: https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/pA3OAV/var-det-ikke-bare-en-vill-konspirasjonsteori :D

Så hvilke virkelighet? Er det ikke lov å gjøre egen research og finne ting på egen hånd, eller kan man bare sitte som en sau og følge med på alt det dagsrevyen sier uten å tenke egne tanker?

Gunhilda er ikke dum, tvert i mot 🤗

Men du får ha lykke til du da som den virkeligheten du beskriver.

Nå har forskjøvet aldri d-vitaminer skadet noen. Dvitamin mangel er forøvrig ikke noe bra å ha:/

Nå er det faget litt annerledes og ikke sammenlignbart med konspiteori. Forresten er ikke de på regjeringen, eller helseministeren vår nå, utdannet innen helse... Men likevel fremstår dem mildt sagt som smittevern og pandemi-eksperter....? Det er lov når helseminister som ikke har utdanning innen helse sier noe men ikke andre?

Hvis du og sjekker har mange leger og andre forskere faktisk vært enig og advart mot vaksinen, men de blir ikke hørt fordi folk hører var på en side og skyver resten ut. ;)

Frk. Blips

2021-06-10 20:12:03

Frk. Blips

Det er veldig bra å tenke egne tanker og gjøre egen research, så lenge en sjekker kildene og ikke tar alt for god fisk. Selv begynte jeg å bruke munnbind tidlig under pandemien, til tross for at FHI ikke anbefalte det. Etterhvert endret FHI også mening og munnbind ble påbudt mange steder. Så jeg mener ikke at vi ukritisk skal sluke alt som myndighetene påstår eller avisene skriver. Vi må prøve å sortere flommen av informasjon og feilinformasjon med etter beste evne, det er slettes ikke enkelt. Jeg støtter Gunhilds valg om ikke å vaksinere seg når hun føler seg så utrygg for bivirkninger, det virker jo ikke som hun er i noen risikogruppe for å bli alvorlig syk av korona.

GunhildaCartoon

2021-06-14 17:28:55

GunhildaCartoon

Nå blir det jo tvang muligens på grunn av det sertifikatet og etter hvert kan de utvide sertifikatet til at man må ha det for å kunne jobbe eller gå i butikk også :)

Ja de endrer jo hele tiden ettersom hva som passer dem.

Join the discussion!

Log in to add your comment!