Gryburgerstriper

by Gryburger

Balls

Igjen, noen år gammel.

Noen andre som fortsatt spiller Pokémon go? Jeg klekket en shiny sandshrew igår:p

https://www.instagram.com/gryburger/

 

Published 2019-08-01 00:00:00

4 comments

Ladder

2019-08-01 16:57:34

Ladder

Jeg har aldri tenkt tanken at mobilen min var ny nok til å kjøre en så avansert app. Artig stripe da! Jeg lurer på om sluttreplikken hadde vært enda morsommere dersom vi hadde flere ruter i samme stil og dramatikk som Forventninger-ruta. Disse kunne da ledet opp til sluttreplikken og i tillegg vist Fran(?) bevege seg rundt i Pokémon-verden som leder opp til at hun forvilder seg inn på et museum. Gir dette mening? Litt Tommy & Tigern-style egentlig.

Gry

2019-08-01 21:45:06

Gry

Ladder: takk:) jeg kunne definitivt ha spilt mer på forventningsdelen av stripa. Striper har begrenset plass og jeg har enormt mye å lære. Og ja, hun heter visst Fran. Spør ikke hvorfor, for jeg veit ikke😂 velger alltid navn på måfå. Bill Watterson er enormt god på slike ting, en ekte kunstner.

Will Smith

2019-08-02 15:20:35

Will Smith

Har spilt hvert eneste Pokemonspill av the core series igjennom årene, men aldri Pokemon go. Er ikke så gira på mobilspill, I guess, blir stresset av hvor mye batteri de sluker. Uansett, Gøy stripe, og jeg setter pris på å se min favoritt PKMN av all time; Blastoise!

Gry

2019-08-02 21:29:13

Gry

Will Smith: er ikke så gira på mobilspill selv, men når det var pokemon så klarte jeg ikke å dy meg(har spillt alle generasjonene selv:)). Dessuten, et hvert spill som får meg til å gå ut i sola og prate med folk må jo være en bra greie😂

Hvis du bruker pokemon go plus/pokeball plus, så varer batteriet litt lengre(så du ikke trenger å ha skjermen aktiv). Lite tips der😁

Tusen takk for komplimentet😁

Join the discussion!

Log in to add your comment!