Grus

by Regine Toften Holst

Toskeløp

Oi! Jeg henger lenger etter med disse stripene enn jeg trodde! Begynner å lure om jeg skal publisere i sort-hvitt etter hvert? Fargelegging er svært tidkrevende, så kanskje det kan gi meg litt erfaring med å ha tydelige tegninger fra starten av... Hva tenker dere? Jeg liker for så vidt å blokke inn bakgrunnselementer kun med farge, men det bedrer ikke på tiden det tar. Dessuten er studiene krevende, og det skjer tuuuuusenvis av ting på en gang. For eksempel reiste jeg til Bergen i dag morges! : D

I etterkant ser jeg at jeg hadde kunnet speilvendt rute tre for å gå med leseretningen. Jeg må ha tenkt at jeg ville ha bussen forfra eller noe.

Published 2014-03-07 00:00:00

2 comments

Nils Petter Smeby

2014-03-07 08:46:13

Nils Petter Smeby

Min mening: Jeg vil heller vente litt lenger, og få stripene i farger. De er så fine som de er. Dessuten er jeg ikke sikker på om du sparer så mye tid. Jeg prøvde å tegne en sekvens i sort/hvitt for at par år siden, og fikk problemer med å skille mellom forgrunn og bakgrunn. Brukte lang tid på å finne ut hvor jeg skulle ha sorte felter og gråtoner. PS: Du er veldig flink til å tegne busser.

Frk. Blips

2014-03-07 16:11:21

Frk. Blips

Fargeleggingen din ser alltid lekker ut, men det er overhodet ikke nødvendig å gjøre det så nitidig, humorstriper trenger ikke å se ut som kunstverk for å funke. Selv fargelegger jeg hyperenkelt, alt på ett layer, nesten ingen skygger eller highlights eller dilldall, det går raskt, og jeg får solgt ALT jeg lager. Ingen av mine utgivere har så langt klaget på fargeleggingen. Har du det travelt, synes jeg heller du skal senke nivået og fargelegge enklere istedenfor å legge ut i svarthvitt. Dine faste lesere VET at du kan gjøre det prydelig, men noen ganger er bra nok faktisk bra nok;-)

Synes denne stripa er kjempebra tegnet. Den avsluttende tankebobla er god, et visdomsord sikkert mange vil kjenne seg igjen i. Må imidlertid innrømme at jeg personlig ofte har sånn flaks at jeg rekker det som synes umulig å rekke.

Join the discussion!

Log in to add your comment!