Furry High

by MissBieber

THE ARTIST!

Ja folkens, da var serien over! Takk for trollinga for denne gang. Som Dadaph sa så hadde han planlagt noe slikt veldig lenge. Den originale planen var å hente inn en person som egentlig ikke kunne eller ikke var så flink til å tegne til å lage figurene. De to som ble spurt dukket aldri opp med tegninger så jeg sa meg villig til å gjøre det. Så ja, kjære Nettserier, det er jeg, Lizzy som har stått bak tegningene, noe jeg ærligtalt ikke er særlig stolt av!

Jeg tenkte lenge at jeg ville gjøre opp for de dårlige tegningene som hele denne serien har bestått av, så her kommer en aldri så liten portrettegning av de mest sentrale figurene (unnskyld Nemi, Sofus og Killer) for å så avslutte i samme stil som serien begynte, selv om jeg ikke er fan av å legge ut helt rene tegninger her på Nettserier, men hey, det er jo en trolleserie!. Dette ville først og fremst bare være en liten spøk for moroskyld for så å slenge den ut her når serien ble avslørt, men etterhvert som jeg arbeidet med tegningen, desto mer arbeid la jeg ned i den og tilslutt så ble den slik, og er faktisk ikke så alt for ille. Jeg har tatt meg friheten til å skrive ut prints av denne så dere som er på Desucon nå i helga kan komme innom min artstand, LARvonCL Jewelry og plukke opp en kopi for 20,- jeg signerer også såklart om dere ønsker det!

Alle tegningene så fremt som det norske flagget i 17. mai stripen er tegnet av meg, selv den bedritne av Justin Bieber.

Igjen, takk for trollingen! Det er min første trolling her inne på Nettserier og det har vært kjempe gøy! Håper ingen ble personlig fornærmet.

 

Ciao! Vi snakkest seinere! Hilsen Lizzy!

Published 2012-06-23 00:00:00

7 comments

Zantheo

2012-06-23 00:02:50

Zantheo

ENDELIG NYE TEGNINGER! JEG ER LYKKELIG!!!!!! ASDFGJJKL!!!

2012-06-23 00:30:36

Ble ikke fornærmet, men måten 'MissBieber' kommenterte på, trodde jeg virkelig det var en sta liten tenåring....

Bogskinke

2012-06-23 01:44:50

Bogskinke

Lizzy, jeg vil si at du har ingenting å skamme deg over når det kommer til originale Furry high-tegningene De var virkelig sjarmerende komiske.

Jorunn

2012-06-23 07:20:53

Jorunn

Eg antok at Furry High var ein trolleserie heilt frå byrjinga (derfor har eg heller aldri kommentert den), men det som verkeleg "beviste" det for meg var teikninga av Justin Bieber. Ingen ekte fan av Bieber hadde teikna han så schtøgt. ;)

Frk. Blips

2012-06-23 13:39:48

Frk. Blips

Ble ikke veldig overraska nå. Fram til Dadaph stod fram, hadde jeg mest tro på møh. Enig med Bogskinke, jeg synes tegningene var kostelige. Jeg lo så tårene trillet av ansiktsuttrykkene, og da tegningen av JB dukket opp, holdet jeg på å daue:-D

MrDahl

2012-06-24 21:35:40

MrDahl

Denne tegingen fikk jeg sikret meg på Desucon i helga. Veldig gøy å møte dere begge to. Var veldig hyggelig. Møtte også Astrid Hansen (Utkledd som Ester fra sin egen serie, Sjofel) :)

Join the discussion!

Log in to add your comment!