Brainbirds

by cammi

Published 2011-01-06 00:00:00

8 comments

Gambit

2011-01-06 03:24:37

Gambit

\"ok\" :)
Morsomt at det er en vingeløs liten, øh, blekksprut (?) som lærer dem å fly.
Fargene ble fine, men teksten er dessverre nesten uleselig enkelte plasser. I fjerderuta går jeg ut ifra at det skal stå \"fantes,\"? I neste rute er det vanskelig å se at det står \"imens lekte\". Ser ikke hva som står før \"godteri\". Tror noe av problemet er at skriften blir veldig \"tett\" enkelte steder, du bør ha mer luft mellom bokstavene slik som i førsteruta. Det ser også ut som om du har finskrevet med penn oppå blyantstrekene, noe som gjør at noen bokstaver blir \"doble\".

Hva mener du med \"hvis dere har noe dere vil jeg skal skrive om\"? Mener du som kommentar til serien, info om serien eller selve historiene? Hvis du mener historiene er det litt vanskelig å komme med forslag etter første side, ettersom vi ikke vet hvilke figurer som dukker opp eller er faste, hvilken verden dette er, og hva karakterene kan gjøre eller ikke.

Eirik

2011-01-06 04:37:53

Eirik

Liker konseptet BRAINBIRDS, fugler med ganske synlig hjerne. Snodig og artig påfunn. Men jo, teksten blir litt vanskelig å lese flere steder. Et tips kan være at du skriver større og har større tekstbobler, og planlegger hvordan du vil plassere dem før du tegner ordentlig. Press dem gjerne inntil ruteveggene slik at de ikke tar opp så mye av plassen som skal brukes til å vise hva som skjer. Som i rutene der Kristian flyr, der kunne det fort blitt bedre om rutene var litt mer åpne, med tekstbokser og -bobler plassert like rundt figuren føles det litt mer trangt og klaustrofobisk, noe som ikke stemmer helt overens med friheten som ofte forbindes med det å fly.

Ellers er tegningene fine, men pass på at figurene ikke blir altfor like hverandre, det kan gjøre at leseren var forvirret, selv trodde jeg at Kristian var den samme hannfuglen som i de forrige rutene. Det ER litt forskjeller på dem, men det er ikke tydelig nok til at man legger merke til det med en gang, så det foreslår jeg at du jobber litt med!

cammi

2011-01-06 14:55:11

cammi

takk for komentarene! det er første gang jeg har laget tegneserier, for jeg er ikke mer enn 11 år. takk for gode tips. litt om figurene: Camilla er hunnfuglen med langt hår, Kristian er hannfuglen uten spesielle kjennetegn, og Magnus er hannfuglen med to fjær opp av hjernen. Blekkspruten er Eyella, som er en øyeblekke.

Frk. Blips

2011-01-06 15:57:36

Frk. Blips

Foreslår at du heller skriver blokkbokstaver/trebokstaver istedenfor formskrift, da blir teksten mye tydeligere. Søte fugler:-)

cammi

2011-01-06 18:45:02

cammi

det jeg mener med \"hvis dere har noe dere vil jeg skal skrive om, si det!\" er at hvis dere vil at jeg skal skrive om noe spesielt som en \"episode\", så kan dere bare si hva dere vil!

Frk. Blips

2011-01-06 19:28:36

Frk. Blips

Nå vet jeg ikke hva slags tegne-/skriveredskap du har brukt på denne siden, men streken ser ikke helt svart ut? Bruk svart tusj, hvis du ikke allerede gjør det. Og tegningene kan med fordel være større, da vil detaljene komme bedre til sin rett. Hvis du f.eks. hadde fordelt denne historien over to sider, ville det gitt rom for store, tydelige tegninger.

Ang. persongalleri: Gå inn på \"Min side\" og legg først inn de tegningene du vil bruke under \"Legg til illustrasjonar\". Deretter går du inn på seriens \"innstillingar\", der er det et eget felt for persongalleri.

Edit: Oi, nå har du visst slettet de spørsmålene jeg prøvde å besvare her. Dermed ser denne kommentaren min litt rar ut.

cammi

2011-01-06 20:44:48

cammi

ok,takk for at du svarte på spørsmålene om hvordan jeg gjør tegningene bedre og hvordan jeg ordner persongalleriet!:)

cammi

2011-07-25 14:03:24

cammi

dette er versjon 1.2... har kommet MYYYYYYYYYEEEEE lenger nĂ¥...

Join the discussion!

Log in to add your comment!