DiS in Space

by Bård Lilleøien

DiS 2 - Kapittel 35, side 11

Etter 386 sider, er dette slutten på del 2 av DiS in Space.
Men ikke slutt på DiS, for historien er bare 1/3 fortalt.
Kommer til å ta en pause på noen måneder for å bygge opp en buffer igjen (håper på minst 50-60 sider), men jeg håper å starte å laste opp del 3, Legenden om Tellus, før året er omme.

Dette har vært en lang og ensom læringsprosess for meg, men føler jeg stadig utfordrer meg selv og blir bedre på både tegning og historiefortelling. Jeg skal gjøre alt for at del 3 blir det beste jeg noensinne har laget, men for å hjelpe meg på vei, setter jeg veldig pris på alle former for tilbakemelding. Å gjennomføre et episk scifi/fantasy-epos på over 1000 sider på norsk er ikke en smal sak, men jeg skal sørge for at det skjer!
Jeg har en Patreon, ikke veldig aktiv, men jeg har satt veldig pris på de som har gitt en liten slant så langt. http://patreon.com/dadaph

I mellomtiden blir det selvsagt nye striper av Stilleben. Og kanskje også andre ting?

Published 2020-04-21 00:00:00

2 comments

Ladder

2020-04-21 20:21:25

Ladder

Jeg må innrømme at jeg falt av for et års tid siden, men jeg kan jo finne fram til der jeg datt av i sommerferien. Det er tydelig at du har lagt mye arbeid i dette.

Jeg likte godt at det viste seg at keiseren var den onde og Traktus (?) var den snille. Når en karakter blir drept for så senere dukke opp i Darth Vader-drakt er det ikke lett å forutse at han kommer til å være den snille. At stakkars Leeroy stadig dukker opp er forøvrig en morsom running gag!

Alt det visuelle er selvfølgelig upåklagelig. Det hender at jeg sjekker med denne serien når jeg lurer på hvordan man tegner hav.

Dadaph

2020-04-22 15:24:46

Dadaph

Takk for kommentar. Skjønner faktisk godt det er lett å falle av. Med en og en side publisert mister man litt leseflyten. Det er noe jeg har vurdert om jeg skal gjøre noe med, men skal innrømme at med Nettseriers tilstand nå har det ikke vært fristende å eksperimentere (i tillegg er kapitlene mine på 11 sider og Nettserier takler ikke en oppdatering på mer enn 4-5 sider av DiS om gangen av en eller annen grunn).

Historien ligger iallefall ute om du skulle finne glede av å ta den igjen på et tidspunkt. Jeg har lært veldig mye underveis, og skal innrømme det er veldig mye jeg gjerne skulle gjort annerledes nå: mindre fokus på tidlig infodump, samt mer karakterbygging spesielt. Og det er noe jeg håper del 3, som jeg nå jobber på, vil gjøre noe med: jeg ønsker å lage en ny del av historien som nye lesere raskt kan komme inn i.

Og mer hav blir det.

Join the discussion!

Log in to add your comment!