DiS in Space

by Bård Lilleøien

DiS 2 - Kapittel 20, side 1

Godt nyttår, Nettserier!
Da starter vi på DiS del 2!

Jeg har ikke fått mye tilbakemelding, men har tatt den jeg har fått til etterretning. Denne gangen prøver jeg å kutte ned på teknobabbel og forklaringer. Jeg prøver å komme mer rett til poenget.
Men kanskje viktigst av alt er at strukturen, selv om den fortsatt har den samme kapitteloppdelingen, står kapitlene likevel litt mer for seg. Det blir da forhåpentligvis litt lettere for nye lesere å hoppe inn på det aktuelle kapitlet om ønsket, selv om det er midt i handlingen.

Jeg tok også et par måneder vekk fra tegning, hvor jeg fokuserte på å trene ting som anatomi. Renset også opp litt i stilen min, så det er mindre skraveringer og groms, og mer farger.

Håper noen tar seg tid til å lese og gi meg flere tilbakemeldinger. Det settes veldig pris på.

DiS oppdateres med ett kapittel i måneden, 11 sider per kapittel.
Jeg har en Patreon, ikke veldig aktiv, men jeg har satt veldig pris på de som har gitt en liten slant så langt. http://patreon.com/dadaph

Published 2019-01-01 00:00:00

2 comments

Will Smith

2019-01-02 07:15:27

Will Smith

Jeg tar meg tid til å lese, men er ikke så aktiv i kommentarfeltet. Ser frem til å lese storyens fortsettelse, og å se din stil utvikle seg videre. Keep it up!

Dadaph

2019-01-02 15:13:45

Dadaph

Takk for det, prøver å få lest alt som legges ut selv, men når det kommer til kommentering vet jeg det tar tid og energi å gjøre, så jeg etterlater meg ikke så mange spor selv. Men setter uansett enorm pris på alle leserne jeg har, kommentarer eller ikke.

Join the discussion!

Log in to add your comment!