The Diary of Live

by Jonas A. Larsen

Innledning - del 1

Den er kanskje litt vanskelig å følge de to-tre første sidene, her i innledninga, men det er egentlig fordi at jeg har beregnet det på å leses sammenhengende. Tenkte derfor det var greit å publisere slik at de kommer fortløpende frem til fredag (det blir lettere å følge da, kan jeg tenke meg, enn om jeg bruker over to uker på denne innledninga), da jeg tenkte å lansere serien online den dagen. Så da begynner jeg heller med tirsdag og fredag fra og med side fire.

Published 2012-09-12 00:00:00

4 comments

Frk. Blips

2012-09-12 15:10:24

Frk. Blips

Jeg liker veldig godt den enkle og uttrykksfulle stilen din. Her fikk jeg assosiasjoner til "Anyas spøkelse".

Bowser3620

2012-09-12 16:31:26

Bowser3620

Umulig å si stort av dette. Skulle ønske den sorte flaten øverst var plassert til høyre, eller at det er ett element på høyre side av bildet, da nå alt tipper mot venstre, men om dette skal fungere mot neste side, er det kanskje planlagt noe jeg ikke vet om.

Ellers virker figuren litt stiv. Det er anstrengende å holde armene så rett ned som dette.

Jonas

2012-09-12 16:50:13

Jonas

Tusen takk for kommentarer!

Frk. Blips: Takk - jeg liker veldig godt å tegne på denne måten, fordi den lar meg trikse og prøve ut mye forskjellig underveis. Det er ikke hver gang jeg tegner en vanlig tegneserierute, og da kan jeg legge på skygger etc. Så det er både fordi jeg kan leke meg. Fordi jeg syns det er morsomt å tegne på den måten, og fordi jeg liker andre tegneserier i samme stil. Det er ikke fordi det går kjappere å tegne, for det gjør det vanligvis ikke - snarere tvert i mot, for min del, kanskje bortsett fra disse første fire sidene her. Og svaret på 'hvorfor det?' kommer like under:

Bowser: Jeg er enig i det, og hadde jeg tenkt meg mer nøye om hadde jeg sannsynligvis - evt. forhåpentligvis - gjort det slik. Særlig siden jeg var på et veldig lærerikt serieskaperseminar dagen før jeg tegna denne. Men! Jeg hadde et prosjekt gående, å prøve om jeg kunne få til noe sammenhengende om jeg tegna noe 'live' på Raptusfestivalen. Og jeg fikk til en drømmesekvens, noe som gjør de rare strekene litt mer naturlig. Jeg burde nok tegnet dem om, og det har jeg lyst til å gjøre seinere. Kanskje gjøre dem mer gjennomført drømmeaktig. (Ikke noe selvforsvar dette her, men det er min kommentar på hvorfor disse første sidene ser litt stive og rare ut i forhold til det som kommer. Igjen: Forhåpentligvis ;-)

Takk!

WaterWill

2012-09-12 19:59:24

WaterWill

Som Blips skriver - liker den enkle stilen. Spent på fortsettelsen.

Join the discussion!

Log in to add your comment!