Democrazy

av Bård Lilleøien

Democrazy Slutt

Vel, det var alt, for denne gang. Democrazy var en serie jeg tygde på lenge, kanskje for lenge. Jeg er glad for den responsen jeg har fått, og det er hyggelig enkelte av dere likte serien godt nok til å favorisere. Nå har jeg lagt ut alle de 45 stripene jeg har tegnet, men kommer nok ikke til å tegne mer av denne serien for denne gang. Jeg har mange ideer videre(og det er ikke bare noe jeg sier), men før jeg eventuelt bestemmer meg for å lage mer, vil jeg fokusere på et par andre prosjekter.

Publisert 2009-10-05 00:00:00

7 kommentarer

Illmad

2009-10-05 00:17:21

Illmad

Synd. Likte veldig godt denne serien. Håper ikke du legger den permanent på hylla. Men gleder meg til å se hva nå du har for planer.

Eirik

2009-10-05 00:27:31

Eirik

Haha, dette er jo en teaser for hva som vil skje videre. Med andre ord, det MÅ bli fortsettelse, før eller senere. Jeg kan gå god for en pause, men da skal det være en pause også, intet mere.

Dadaph

2009-10-05 01:50:57

Dadaph

Som sagt har jeg planene klare, og om jeg vinner Dagbladet-konkurransen(noe jeg ikke gjør), vil jeg fortsette. Men akkurat nå har jeg andre ting jeg heller prioriterer. Prosjekt 19 har jeg veldig god tro på, og det er helt ferskt, i motsetning til Democrazy, som bygger på skisser fra 2004.

ps...denne tegningen ble laget i hui og hast, men brukte likevel tid til å etterligne mer eller mindre kjente positurer av kjente karakterer på tre av figurene. Noen som klarer dem?

Kakarot

2009-10-05 02:09:51

Kakarot

Oj. Skal si det gikk fort. Jeg trodde du bare hadde lagt ut rundt 20 sider :S

Deloty

2009-10-05 22:06:47

Deloty

Men, men. Jeg vil jo ha mere nå!:(

ramyr

2009-10-05 23:25:15

ramyr

Jeg tror det var en klok avgjørelse å parkere konseptet (med forbehold om evt. seier i Blablakonkurransen). Tegningene er helt herlige, og opplegget er i utgangspunktet slett ikke verst, men jeg synes ikke det fungerte i stripeformat i det hele tatt. Poengene blir utrolig komprimert av formatet, samtidig som handlingen trekkes ut i det lengste. I tillegg blir det altfor mange "oppsummeringer" av typen "dette har hendt". Det er altså hverken det visuelle eller plottet som er problemet; det er formatet. For meg (and correct me if I'm wrong) er det åpenbart at du har hatt lyst til å fortelle en historie snarere enn å bare tegne vittige striper, og da har du rett og slett valgt feil format.

På pluss-siden må jeg nevne referansene - både de åpenbare og de mer subtile (selv om jeg neppe har tatt mer enn en fjerdedel av dem); flirte godt av Back to the Future-vitsen, for eksempel.

Lykke til med neste prosjekt!

Lex Løken

2009-10-07 21:26:17

Lex Løken

Bra jobba, svært produktiv!
Men jeg må si meg enig med ramyr. Dette føles mer ut som en føljetong ala Fantomet i Aftenposten enn en stripeserie. Hvorfor ikke heller lage en sammenhengende serie hvor du kan leke deg med layout og vinkler, som helsiden du har laget over? Det er akkurat som om historien bremses for å levere en punchline hver fjerde rute..

Bli med i diskusjonen!

Logg inn for å legge til en kommentar!