The Crappies v2

by Regine Toften Holst

Et stunteventyr #1

La meg introdusere: The Crappies' stunteventyr! I nød av å lage noe igjen startet jeg dette prosjektet. Den har én eneste regel: Jeg får ikke lov til å skrive ned ideer eller legge finplaner. Ei heller bruke linjal, ser det ut som.. Dette kan bli moro. ELLER HELT FORJÆVLIG, MEN DET FINNER VI VEL UT AV ETTER HVERT :D

Published 2013-10-14 00:00:00

2 comments

Frk. Blips

2013-10-14 05:00:24

Frk. Blips

Huff. Crappies har alltid lidd under gjennomgående mangel på manus. Tror du egentlig at dette prosjektet er hva serien behøver, Regine?

Grusart

2013-10-14 16:18:00

Grusart

Hahahaha, føl manusmangelen, Blips! Føøøøl den! Nja, tja, i og med at jeg vil holde den som noe mindre dypt og seriøst enn de andre tinga jeg holder på med, føler jeg at det kan bli en bra erfaring for min egen del å gjøre dette. Det sømmer seg også praktisk sett, med det at jeg aldri egentlig tar meg tid til å sette meg ned og skrive noe. Dessuten savner jeg litt disse mer spontane greiene - å la det flyte mer, liksom. Men frykt ei - dette er bare et eksperiment : D Det ender nok bra, skal du se! Eller, det ender i det minste.

STTS: Woahshit, smart tenkt. Kan hende jeg tar tiden til å fikse det en gang i fremtiden.. (Men ikke nå, for jeg er midt i de intense helvetesukene på animasjon, tihihi) Men tusen takk!

Join the discussion!

Log in to add your comment!