Bak døra

by Blekksverd

Åpen dør

Dette er den siste stripa som ble laget for konkurransen. Jeg tenkte det var best å ha en slags avslutning samtidig som jeg holdt muligheten åpen for en fortsettelse.

Takk til alle som har lest stripene og til alle som har kommentert!

Published 2021-02-18 02:00:00

2 comments

Ladder

2021-02-18 19:02:57

Ladder

Et morsomt og mystisk univers du har delt med oss! Jeg likte Charles spesielt godt; kjøpte du fargestifter, tegnet ham analogt og scannet ham?

Personlig liker jeg bedre når du skriver helsidere. Det føles mer romslig uten at det på noen måte blir mindre humor per rute. Jeg skjønner jo at det ikke nytter å levere helsidere inn til en stripe-konkurranse, da.

Blekksverd

2021-02-18 21:32:45

Blekksverd

Takk skal du ha Ladder! Jeg er veldig glad for at du likte serien, og synes det er kjempegøy at du dekodet dialogen til Charles og fant ut navnet hans.

Jeg tegnet Charles med noen fargeblyanter jeg fortsatt går rundt med (i tilfelle jeg vil ha en "barnetegning" i Sara eller noe annet) og scannet ham inn. Deretter fargekorrigerte jeg ham litt i Gimp så han skulle synes best mulig i tegneserien.

Er nok enig i at jeg er bedre på helsidere. Det er det er jeg er vant til å lage, og stripeformatet passet kanskje ikke like godt til en fortsettende historie som dette. Hvis jeg lager en fortsettelse vurderer å gå over til helsidere, eller i det minste utvide til dobbeltstriper.

Join the discussion!

Log in to add your comment!